DOLAR 32,3686 % -0.37
EURO 34,8082 % -0.1
GRAM ALTIN 2.396,29 % -1,09
ÇEYREK A. 3.917,93 % -1,09
BITCOIN 59.021,67 3.09
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

“SAĞLIK SİSTEMİ ÇÖKMÜŞ DURUMDA”

Son Güncelleme :

04 Haziran 2022 - 13:57

 

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Tekirdağ’da gerçekleştirdiği basın toplantısında hastanelerdeki doktor eksikliğine ve randevu sorununa değindi.
İnsanların aylarca randevu alamadığını söyleyen Öztrak; “Hastanelerde doktor yok. Bir yandan seneler öncesindeki hastane kuyruklarından şikayet edenler, bugün ülkenin her yerindeki insanları alınamayan randevu kuyruklarına sokmuş vaziyette. Vatandaşlar hastanelerden randevu alamaz hale geldi.”diye konuştu.

Hastanelerden randevu alınamadığını ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Öztrak; “Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Tekirdağ’da da çok büyük sıkıntılar var. Esnafın, vatandaşın halini gördük. Pazarda dolaştık. İlginç manzaralarla karşılaştık. Hastanelerde doktor yok. İnsanlar beni telefonla arıyorlar. Bu işin bu kadar vahim hale geldiğini gördük. Bir yandan da seneler öncesindeki hastane kuyruklarından şikayet edenler bugün ülkenin her yerindeki insanlar hastane kuyruklarına sokulmuş vaziyette. Vatandaşlar hastanelerden randevu alamaz hale geldi. “şeklinde konuştu.

“TEKİRDAĞ’DA DEVLET YATIRIMLARI DURMUŞ”

Tekirdağ’ın yeterince devlet yatırımı alamadığını ifade eden Öztrak; “Tekirdağ’da devlet yatırımları durmuş. Burada yandaş müteahhitler çalışmıyor. Burada millet için yapılan yollar var. Onlar da beklesin deniliyor. Kendi hallerini görmüyorlar ondan sonra da bizim belediyelerimize demediklerini bırakmıyorlar. Belediyelerimizin de iş yapamaması için ellerinde geleni ardına koymuyorlar. Genelge çıkartmışlar, stajyeri bile Ankara’nın stajyer havuzundan alacaksınız deniyor. Belediyelerin ellerini ayaklarını bağlıyorlar. “ifadelerini kulandı. Habertrak/Serhat Yeşilipek