DOLAR 32,4269 % 0.2
EURO 34,8382 % 0.11
GRAM ALTIN 2.398,64 % 0,08
ÇEYREK A. 3.921,78 % 0,08
BITCOIN 59.356,11 3.162
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Şehit Zülfü Çalışkan kütüphanesi açıldı

Son Güncelleme :

24 Şubat 2018 - 10:20

Muratlı ilçesi Mithatpaşa Ortaokulunda Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı çerçevesinde il Emniyet Müdürlüğü tarafında yaptırılan, Şehit Zülfü Çalışkan Z-Kütüphanesi açılışı yapıldı.

Açılışa Vali Mehmet Ceylan’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, ilçe müdürleri ile Şehit Polis Zülfü Çalışkan’ın eşi ve oğlu katıldı. Açılış konuşmaları, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın tarafından yapıldı.

Açılışta konuşan Vali Ceylan ; “Bugün burada İl Emniyet Müdürlüğümüzle İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün birlikteliğini pekiştiren ve Emniyet Müdürlüğümüzün sadece asayiş ile güvenlik değil aynı zamanda sosyal sorumluluk alanında da önemli bir işe el atmasından dolayı teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza okuma alışkanlığını kazandırmamız ve daha iyi bir eğitim alabilmelerini sağlamak için böyle projelere ihtiyacımız var. İlimiz açısından bizim en öncelikli konumuz eğitim.  Gelecekte bu ülkeyi yönetecek olan yavrularımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve eğitmek her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ileride karşılaşabilecekleri sorunları ortadan kaldırabilecek nitelikte yetiştirmek için gayret sarf etmemiz gerekiyor. Okumak ve okuma alışkanlığını kazandırmak çok önemli. Bugün burada açılışını gerçekleştireceğimiz ve aynı zamanda başka bir anlam ifade eden Emniyet teşkilatında görev yaparken şehit olan Zülfü Çalışkan’ın adının verilmesi bu yapılan hizmete ayrı bir anlam kazandırıyor. O açıdan Emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Ceylan ve beraberindekiler açılışı gerçekleştirilen “Şehit Zülfü Çalışkan”  Kütüphanesini gezdiler. Habertrak/Ferhat Akgün