DOLAR 32,2901 % -0.16
EURO 34,7830 % -0.1
GRAM ALTIN 2.407,49 % 0,58
ÇEYREK A. 3.936,25 % 0,58
BITCOIN 64.052,01 0.666
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Seyir terasında son rötuşlar

Son Güncelleme :

07 Eylül 2020 - 11:55

Süleymanpașa sahilinin en güzel manzaralarından birine sahip olan Ekmekçioğlu Çay Bahçesi adıyla bilinen alana yapılacak olan seyir terası ve aile çay bahçesinin hazırlıkları sürüyor.

Süleymanpașa Belediyesi tarafından yeniden vatandaşların kullanımına açılacak olan parkta sona yaklaşılırken alanda ve üretimi devam eden korkuluklarda son rötuşlar gerçekleştiriliyor.

KENTE TURİSTİK AÇIDAN BÜYÜK DEĞER KATACAĞI TAHMİN EDİLİYOR

Yıllar boyunca kaderine terk edilen Ekmekçioğlu Çay Bahçesi adıyla bilinen alan, Süleymanpașa Belediyesi tarafından yeniden vatandaşların kullanımına açılıyor. Duvar ve zemin güçlendirmesi yapılan alanda son rötuşlar gerçekleştiriliyor. Pașa Seyir Terası adı ile çay bahçesi, sosyal tesis ve seyir terası olarak hizmet verecek olan alanın, kente turistik açıdan büyük değer katacağı tahmin ediliyor.

“KENTE ESTETİK BİR GÖRÜNÜM KATACAK”

Pașa Seyir Terası ve çay bahçesine eklenecek olan ve üretimi devam eden korkuluk ve aksesuarları inceleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Süleymanpaşa sahilimizin panoramik seyir keyfiyle görüleceği yeni aile çay bahçemizin hazırlıkları sürüyor. Sona yaklaştığımız hazırlıklar kapsamında parkın, atölyelerimizde üretimi devam eden korkuluk ve aksesuarlarını inceledik. Şehrimizin yenilenen çehresine estetik bir görünüm katacak bu yeni mekanı, çok yakında vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı olsun.” İfadelerini kaydetti.

Habertrak/Özlem İnan