DOLAR 32,4144 % 0.08
EURO 34,7694 % -0.15
GRAM ALTIN 2.396,59 % -0,01
ÇEYREK A. 3.918,42 % -0,01
BITCOIN 58.912,01 1.897
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°

Şikayet ve öneriler dinlendi

Son Güncelleme :

12 Mart 2019 - 12:00

Süleymanpaşa Kaymakamlığı tarafından güvenlik toplantısı düzenlendi.  

Karabezirgan Mahallesi’nde Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt başkanlığında düzenlenen toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Uğur Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Akın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Aytekin Uluhan, İlçe Müftüsü Ayhan Okur, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ufuk İşcan ve muhtarlar katıldı.

Kaymakam Yurt, toplantının amacından söz ederek, bu toplantılarda vatandaşların istek şikayet ve önerilerini doğrudan dile getirerek yapılması gerekenlerin en hızlı bir şekilde yapılmasını sağlamak olduğunu, vatandaşların talep ve isteklerini başta Mülki İdari Amiri olmak üzere daire amirleri ile temas kurarak iletmelerini, kamu hizmetlerinden en hızlı ve etkin bir biçimde faydalanmalarını, varsa sorunların çözümü noktasında ilgili kurumların gereken hassasiyeti gösterdiğini ve koordineli bir şekilde çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

Ayrıca milli güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlakın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması ve genel asayişin sağlanması amacıyla; her türlü tedbirin alındığını, halkın var olan şikayet ve sorunlarını mahallinde dinleyerek çözüme kavuşturmak amacıyla toplantı yaptıklarını, anında çözüme kavuşabilecek sorunların anında, sürece bağlı sorunlar varsa onunda süreç içerisinde çözümüne yönelik çalışmaların yürütüldüğünü belirterek halkı mahallesinde dinledi.

Öncelikle mahalle muhtarı söz alarak Karabezirgan Mahallesi hakkında kısaca bilgi verdikten sonra vatandaşları dinlendi. Vatandaşlarımız mahallede karşılaştıkları sorunları dile getirilerek sorunlara çözüm bulunması istediler. Talepler ilgili mercilere iletilmek üzere not alındı.

Habertrak/Özlem İnan