DOLAR 32,2767 % 0.06
EURO 34,8119 % -0.07
GRAM ALTIN 2.410,92 % 0,07
ÇEYREK A. 3.941,86 % 0,07
BITCOIN 63.558,84 -0.262
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Son Yolculuğunda Babaeski’yi hüzne boğdu

Son Güncelleme :

08 Kasım 2018 - 13:27

Babaeski’de ‘Özgür Çocuk’ olarak bilinen hayat dolu 31 yaşında ki Caner Kutlu, son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

Şehirlerarası Otogarda babası Yüksel Kutlu’ya ait köfteci dükkânında, anahtarı açıp kapatmayan arızalı ampulü, ıslak eliyle devre dışı bırakmak isterken elektrik akımına kapılması sonucunda komaya giren ve Çorlu’da Özel bir Hastane’de 14 aydır yaşam mücadelesi veren Caner Kutlu, Cumartesi günü sabaha karşı saat: 05.30’da hayatını kaybetmişti.

Cedid Ali Paşa Camii önünde kurulan geçici mescit önünde düzenlenen cenaze töreninde, babası Yüksel Kutlu ve abisi Cüneyt Kutlu gelen taziyeleri kabul ettiler.

İlçede zamansız ölümü ile herkesi hüzne boğan, Babaeskispor’ da ve Volkanspor’da futbol oynamış, Belediye Kültür Tiyatrosu sevilen oyuncularından ve aynı zamanda koyu Fenerbahçe taraftarı olan Caner Kutlu’nun cenazesi, İkindi namazına müteakiben geçici mescit önünden Fenerbahçe forması ve kaşkolü sarılı tabutu ile kaldırıldı. Yaşamında, insancıl kişiliği ile tüm Babaeski’nin sevgisini kazanan, hayat dolu Caner Kutlu, yeni mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi. Merhum Caner Kutlu’nun cenaze törenine Kutlu Ailesi’nin başta olmak üzere; Pehlivanköy Kaymakamı Erdoğan Beypınar ve çok sayıda seveni katıldı. Özgür Çocuk Caner Kutlu, “22 Ocak 2016 tarihinde en son sosyal medyada yer alan İnstagram sayfasında, “Bir bakış ölümsüz bir fotoğraf haline gelecekse, her zaman bakışa değer biri olmalı hayatınızda” sözlerini paylaşmış.

Babaeski Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Sayınsöz, “Kalbimizdesin” başlıklı bir taziye mesajı yayınladı; “Başımız Sağ olsun, Fenerbahçe’ye gönül vermiş, omuz omuza mücadele ettiğimiz, bir süredir tedavi gören, dostumuz, arkadaşımız Caner Kutlu, hakkı rahmetini kavuşmuştur. Dostumuza Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz” dedi.

Habertrak/Metin Karakuş