DOLAR 32,3788 % 0.05
EURO 34,7923 % -0.08
GRAM ALTIN 2.396,89 % 0,00
ÇEYREK A. 3.918,91 % 0,00
BITCOIN 59.732,01 3.817
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

SORUNSUZ TÖREN OLMAYACAK MI?

Son Güncelleme :

01 Eylül 2021 - 17:01

Tekirdağ Süleymanpaşa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde onarımı süren  Valilik Binası önünde tören düzenlendi.

Törende;Ankara’da görevleri bulunan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak,Kapaklı’da törenlere katıldığını öğrendiğimiz Candan Yüceer ile rahatsızlığı bilinen Mustafa Yel, katılamazken diğer üç milletvekili yerini almıştı.

Partililer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile protokol da oradaydı.

Çelenkler konuldu…

Sıra telgraflara geldiğinde mesajlar okundu…

CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı olan Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ın mesajı okunmadı!..

Program sunucusu tarafından sadece ve sadece  “mesaj gönderdi” diye anons edildi ve mesaj geçiştirildi.

Daha sonra başı kapalı bir öğrencinin sanırım kahvaltı yapmamasından kaynaklı hafif bir rahatsızlık geçirdiğini öğrenen Vali Azizi Yıldırım ile pek de ortalıkta göremediğimiz Ak Parti Milletvekili Çiğdem Koncagül bu öğrencinin yanına gelerek durumunu sordular.

Bu başka bir öğrenciye olsa aynı tavır sergilenir miydi?

Niye ikisi?

Diğerleri aynı yakınlığı göstermedi?

Soruları artırabiliriz…

Bizim sormak istediğimiz,en büyük bayramlarımızdan birini kutlarken CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı olan Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ın mesajının neden okunmadığı!

Bu öğretmen olan sunucunun tek başına verebileceği bir karar değil.

Ona “okunmasın” mesajını veren kim?

Vali mi?

Yoksa haddini aşan Milli Eğitim yetkilileri mi?

İkinci perde ise bu konuya sessiz kalan başta sürekli üç maymunu oynayan İYİ Parti yetkililerinin yine derin sessizliği ile CHP’liler mi?

Bu olay geçiştirilecek mi?

Yoksa birkaç satırlık duygunun kaleme alındığı mesajı yok sayanlar için,“herkes kendine yakışanı yapar” diyerek konu kapatılacak mı?