DOLAR 32,2624 % 0.06
EURO 34,7750 % -0.01
GRAM ALTIN 2.401,19 % -0,34
ÇEYREK A. 3.925,94 % -0,34
BITCOIN 63.682,83 0.306
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneği

Son Güncelleme :

03 Ekim 2018 - 10:09

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların her zaman yanında olan Marmaraereğlisi Belediyesi ihtiyaç sahiplerine ve engelli vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Vatandaşların iyi kötü her anında yanında olmaya çalışan Masrmaraereğlisi Belediyesi ilçede ikamet eden engelli, yaşlı, hasta veya yatağa bağımlı vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlıyor.

Bu kapsamda Marmaraereğlisi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri Cedit Ali Paşa Mahallemizde ikamet Bakiye Es’in ihtiyaç duyduğu hasta yatağını yakınlarına teslim etti.

SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HAREKET EDİYORUZ

Vatandaşların her anında yanında olmaya çalıştıklarını belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan; “İlçemizde ikamet eden vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Bize başvuran engelli ve yaşlı hastalarımıza öncelik tanıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlık sorunlarının çözülmesinde bir nebze de olsa görev almak bizim için büyük bir mutluluk. İki hasta nakil aracımız ve engelli aracımızla ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın ulaşım sorunlarını çözüyoruz. Engelli vatandaşlarımıza akülü- aküsüz tekerlekli sandalye, koltuk değneği, baston vb. gibi medikal malzeme yardımı sağlama imkânlarımız da bulunmakta.” dedi.

Yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren hasta yakınları duyarlı çalışmalarından dolayı, Başkan Uyan’a ve ekibine teşekkür ettiler.

Habertrak/Özlem İnan