DOLAR 32,1800 % 0.07
EURO 34,9826 % -0.04
GRAM ALTIN 2.507,96 % 0,19
ÇEYREK A. 4.100,52 % 0,19
BITCOIN 70.256,21 -1.937
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Spor camiasını Zeki Sezer bir araya getirdi

Son Güncelleme :

20 Temmuz 2020 - 14:54

Yıllardır spor kulüplerine, antrenörlere, amatör sporculara çekiliş ile futbol ayakkabısı, forma, eşofman hediye eden sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olan spor gönüllüsü Tekirdağspor’un eski başkanlarından Zeki Sezer, Tekirdağlı antrenörlere yemek verdi.

Spor Gönüllüsü Zeki Sezer’in Geleneksel hale getirdiği antrenör sporcular ile buluşma yemeğinde spor camiasında birlik ve beraberlik pekiştirildi. Tecrübeli hocalar ile mesleğe yeni başlayan hocaların bir araya geldiği geleneksel buluşma her yıl Zeki Sezer tarafından düzenlenerek geleneksel hale getirildi.

İki Kardeşler Restoranda verilen yemeğe; İbrahim Tezeren, Ziver Kızıldağlı, Cengiz Diril, Zeki Demirkıran, Necdet Çakır, Saim Cıroğlu, Erkan Hissedar başta olmak üzere çok sayıda antrenör katıldı. Yemeğe katılan antrenörler her yıl geleneksel olarak düzenlenen yemek için Zeki Sezer’e teşekkür ettiler. Yemek sonrası anılarını anlatan antrenörler yıllar öncesine dönerek tecrübelerini paylaştılar. Aylardır yaşanan korona stresini attılar ve yeni sezon için görüş alışverişinde bulundular. Gecede en dikkat çekici konu Tekirdağspor’un BAL liginde liderin 2 puan gerisinde olmasına rağmen TFF’nin aldığı kararla 3. Lige çıkamayışı ve tahkim kuruluna yapılan itiraz süreci oldu. Antrenörler tahkimden gelecek kararı tüm spor camiasının merakla beklediğini söylediler. Toplu fotoğraf çekimi ile gece son buldu. Habertrak/Timuçin Çınar