DOLAR 32,4177 % 0.13
EURO 34,8463 % 0.06
GRAM ALTIN 2.404,41 % 0,32
ÇEYREK A. 3.931,21 % 0,32
BITCOIN 59.551,99 3.785
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Stratejik hedefler masaya yatırıldı

Son Güncelleme :

19 Ekim 2020 - 12:00

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, üniversite bünyesindeki birimleri ziyaret ederek, önümüzdeki 4 yılı kapsayan stratejik hedefleri birim yöneticilerine aktarmaya devam ediyor.

Mühendislik, Diş Hekimliği ve Eczacılık Fakültelerinin ardından, Eğitim ve Mimarlık Fakültelerini ziyaret ederek, birimlerde kalitenin artırılması ve geliştirilmesi başta olmak üzere 4 yıllık dönemi kapsayan stratejik plan konusunda bilgi veren ve hedefleri paylaşan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, fakültelerde yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldı. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı faaliyetleriyle ilgili genel değerlendirmelerin yapıldığı, öğretim elemanlarından gelen taleplerin ve yeni dönem hedefleri ile beklentilerinin görüşüldüğü ziyaretlerde, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na Genel Sekreter Prof. Dr. Cevdet Kılıç ile Özel Kalem, Basın Danışmanı Öğr. Gör. Kıvanç Ada eşlik etti.

Trakya Üniversitesi’ni el birliğiyle bugün bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak gayretinde olduklarını vurgulayan Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, önümüzdeki 4 yıllık dönemde üniversitenin tüm birimlerinden ve çalışanlarından beklentilerinin büyük olduğunu söyledi. Trakya Üniversitesi’nin 14 Fakülte, 4 Yüksekokul, 10 Meslek Yüksekokulu, Devlet Konservatuvarı ve 36 Araştırma ve Uygulama Merkezi ile ülkenin ve bölgenin en büyük üniversitelerinden biri olduğunu dile getiren Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, beklentileri karşılamak için üniversiteyi oluşturan her birimin üzerine düşen görev ve sorumlulukların farkında olması, daha çok çalışması ve üretmesi gerektiğini ifade etti.

“İHTİYACIMIZ OLAN POTANSİYELE ZATEN SAHİBİZ”

Trakya Üniversitesi’nin, kent ve bölge için önemli bir potansiyele sahip olduğunu, bu potansiyeli daha verimli bir şekilde değerlendirebilmek için sadece eldeki imkânları en iyi şekilde kullanmak gerektiğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “İhtiyacımız olan potansiyele zaten sahibiz. Var olan potansiyeli performansa ve uygulamaya dönüştürmeliyiz. Trakya Üniversitesi’ni daha işlevsel hale getirmek ve pek çok alanda söz sahibi yapmak istiyoruz. Geçtiğimiz 4 yılda sağlam bir şekilde temellerini attığımız bu süreci, önümüzdeki 4 yılda çok daha iyi bir noktaya taşımak boynumuzun borcu. Uluslararası platformlarda adından söz ettiren, sürekli kendini yenileyen, geliştiren, marka haline gelmiş bir üniversite olma hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda herkesten gereken özveri ve hassasiyeti göstermesini bekliyor ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi.

Haber Merkezi