DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.678,71 2.987
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Süleymanpaşa’daki günlük gazeteler dönüşümlü çıkacak

Son Güncelleme :

30 Mart 2020 - 14:26

Değerli okurlarımız; korona virüsü tedbirleri kapsamında, Basın İlan Kurumu’nun onayı ile Süleymanpaşa’daki günlük gazetelerin yaptığı anlaşmayla Habertrak Gazetesi yayınlarına haftanın iki günü; Pazartesi ve Perşembe günleri devam edecek. Ayrıca Süleymanpaşa’daki günlük gazetelerin tamamı, yayınlarına haftanın her günü iki gazete çıkmak kaydıyla dönüşümlü olarak yayınlarını sürdürecek.

SÜLEYMANPAŞA’DAKİ GÜNLÜK GAZETELERİN YAYIN GÜNLERİ

PAZARTESİ- PERŞEMBE:  HABERTRAK GAZETESİ-YENİ İNAN GAZETESİ

SALI- CUMA:  TRAKYA GAZETESİ- AVRUPA GAZETESİ

ÇARŞAMBA- CUMARTESİ: ŞAFAK GAZETESİ- TRAKYA DEMOKRAT GAZETESİ

Şeklinde  gerçekleşecektir.

Basın İlan Kurumu’nun, ülkemizin etkin şekilde mücadele ettiği COVID-19 küresel salgını dolayısıyla, devletimizin aldığı karar ve uygulamalar çerçevesinde, sahada zor ve riskli şartlar altında çalışan gazetecilere ve yayınlarını aksatmadan sürdüren basına destek olmak amacıyla aldığı kararlar kapsamında; Tekirdağ Merkez Süleymanpaşa’daki günlük gazeteler aralarında anlaşarak Basın İlan Kurumu onayı ile haftanın iki günü yayınlarını devam ettirecek.

Bu kapsamda; Süleymanpaşa’da yayın yapan günlük gazeteler, aralarında yazılı olarak yaptıkları mutabakat doğrultusunda, her gün iki gazete çıkmak kaydıyla dönüşümlü yayın yapma kararı, Basın İlan Kurumu tarafından onaylanarak yürürlüğe girdi. Kararın alınmasında etkili olan tüm gazetelere, Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Sabri Karakaya ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran ve yönetimi ile çalışanlarına teşekkürlerimizi sunarız.

Okurlarımıza önemle duyururuz.

Habertrak Gazetesi