DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 62.926,75 5.927
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Süleymanpaşa’nın adını sporcularımız duyuracak”

Son Güncelleme :

02 Ağustos 2021 - 12:51

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak mahalleye kazandırılan Orta Cami Mahallesi Halı Saha ve Çok Amaçlı Spor Sahası’nın açılışı yapıldı.

Çocukların bireysel gelişimlerinin sportif faaliyetlerle desteklenmesi amacıyla yola çıktıklarını kaydeden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “İlerleyen günlerde Namık Kemal ve Bahçelievler Spor Tesisleri’ni de Süleymanpaşa’da yaşayan gençlerin hizmetine sunacağız. Buradaki faaliyetlerle ilgili hiçbir çocuktan ücret talep edilmeyecektir. Süleymanpaşalı gençlerimizin de birçok branşta Türkiye’de ,Süleymanpaşa’nın adını duyuracaklar.” diye konuştu.

“ÇOCUKLARIMIZIN TÜM İHTİYAÇLARINI GİDERLERİNİ BİZ KARŞILAYACAĞIZ”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Orta Cami Mahallesi Halı Saha ve Çok Amaçlı Spor Sahası’nın açılışında yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızın hem enerjilerini atabilecekleri hem de sağlıklı bir şekilde sosyalleşebilecekleri alanlar yapmakla mükellefiz. İlerleyen günlerde Namık Kemal ve Bahçelievler Spor Tesisleri’ni de Süleymanpaşa’da yaşayan gençlerin hizmetine sunacağız. Buradaki faaliyetlerle ilgili hiçbir çocuktan ücret talep edilmeyecektir. Çocuklarımızın bütün ihtiyaçlarını giderlerini biz karşılayacağız. Yeter ki çocuklarımız bu konuda kendilerini geliştirsinler. Ben Süleymanpaşalı gençlerimizin, birçok branşta Türkiye’de Süleymanpaşa’nın adını duyuracaklarını düşünüyorum. Hatta Avrupa’daki veya dünyadaki organizasyonlarda isimlerini ortaya koyabilecekleri dönemlerin bizi beklediğini inanıyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

“ÇOK DAHA GÜZEL BİR ORTA CAMİ GÖRECEKSİNİZ”

Başkan Yüksel, pandemi döneminde park ve yeşil alan çalışmalarının biraz sekteye uğradığını ifade ederek sözlerini şöyle noktaladı: “Önümüzdeki yıl itibarıyla mahallemizin birçok yerinde oyun parkları göreceksiniz. Geçtiğimiz yıl pandemiden dolayı yeşil alanlarla alakalı olan yani park yatırımlarımızı durdurmamız gerekti. Koronavirüs dolayısı ile çocuklarımız taşıyıcı olarak geçtikleri için, bizler yatırımlarımızı biraz başka yöne doğru çekmek mecburiyetinde kaldık. Fakat önümüzdeki yıl herhangi bir aksilik yaşamazsak çok daha güzel bir Orta Cami göreceksiniz.”