DOLAR 32,3377 % -0.19
EURO 34,8661 % -0.08
GRAM ALTIN 2.392,02 % -0,06
ÇEYREK A. 3.910,95 % -0,06
BITCOIN 64.148,80 1.556
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Takıma 11 ilçe sahip çıkmalı

Son Güncelleme :

20 Aralık 2020 - 10:59

Tekirdağspor, Nazilli Belediyespor müsabakası için 3 puana kilitlendi. Ligde üst sıraları yakalamak amacıyla kendi sahasında önemli bir maça çıkacak olan Tekirdağspor’da moraller yüksek Tekirdağspor Nazilli Belediyespor maçı öncesi Kulüp Başkanı Mülahim Kuru futbolcuların, teknik kadronun ve tüm personelinin hak edişlerini ve maç primleri maçtan önce ödendi. Tekirdağspor’un gelirlerinin kısıtlı olduğunu belirten taraftarlar ise, takımın sadece Kulüp Başkanı Mülahim Kuru ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in desteğiyle buralara geldiğini, bundan sonra ise takıma şehrin tüm ileri gelenlerinin sahip çıkmasının şart olduğunu belirttiler.

 “FUTBOLCULARIMIZA İNANCIMIZ TAM”

Futbolcuların tüm ihtiyaçlarının karşılandığını ve maçtan galibiyeti hedeflediklerini belirten Tekirdağspor Kulüp Başkanı Mülahim Kuru; “Takımımız ligde önemli bir maça çıkacak. Bu maçı kazanmamız durumunda üst sıralara yaklaşacağız. Futbolcularımızın ve teknik kadromuzun moralleri yerinde. Onlardan galibiyet bekliyoruz. Her hafta olduğu gibi maç primlerimizi ve hak edişlerimizi maç öncesinde ödedik. Bilindiği gibi takımızın kaynakları kısıtlı. Geçmiş yönetimlerden kalan yaklaşık 3 Milyonluk borç nedeniyle Federasyon gelirleri ve tüm gelirlere temnik konuyor. Gelen paralar icra kanalıyla tahsil ediliyor. Bu konuda takımımızın çok büyük desteğe ihtiyacı var. Futbolcu kardeşlerimizin de bizleri galibiyetle sevindireceklerinden eminiz. “dedi.

Tekirdağspor’un gelirlerinin kısıtlı olduğunu belirten taraftarlar ise, takımın sadece Kulüp Başkanı Mülahim Kuru ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in desteğiyle buralara geldiğini, bundan sonra ise takıma şehrin tüm ileri gelenlerinin sahip çıkmasının şart olduğunu ifade ettiler.

TARAFTAR ŞEHRİN İLERİ GELENLERİNDEN DESTEK BEKLİYOR

Tekirdağspor’un tüm ilin takımı olduğunu belirten taraftarlar; “Takım ligde iyi durumda. Tabi gelirler arttırılmalı. Kulüp Başkanı Mülahim Kuru ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in destekleriyle buralara kadar gelindi. Bundan sonra şehrin tüm ileri gelenleri taşın altına elini koymalı. Tekirdağspor 11 ilçenin takımı. Tekirdağ Valisi önderliğinde gerek siyasiler, gerekse iş adamları Tekirdağspor’a destek olmalı. 11 ilçe belediye başkanı, sanayi bölgelerindeki kurum ve kuruluşlar, limanlardan Tekirdağspor’a destek sağlanmalı. Valimizin ricasıyla Tekirdağspor’a özellikle sanayi kuruluşları sponsorluk veya çeşitli destekler sağlayabilir. Asyaport ve Martaş Limanları gibi dev limanların bulunduğu ilimizde Tekirdağspor sahipsiz kalmamalı. Takıma 11 ilçe belediye başkanı da sahip çıkmalı. Parti ayrımı gözetmeksizin tüm ilçe belediye başkanları maddi veya manevi yardımlarda bulunmalı. Ticaret ve Sanayi Odası da desteklerini sağlamalı, gerekirse odaya kayıtlı büyük sanayi kuruluşları harekete geçirilmeli. İlçe kaymakamları destek konusunda öncü olmalı. “diye konuştular.

MİLLETVEKİLLERİ NEREDE?

Tekirdağ Milletvekillerinin de Tekirdağspor’u unutmaması gerektiğini söyleyen taraftarlar; “Milletvekillerimiz 3 ligden çıkma konusunda bizlere verdikleri desteği devam ettirmeli. Vekillerimiz manevi olarak ta takımı desteklemeli. Stattaki yerlerini alarak örnek olmalılar. Ticaret Borsası ve üyeleri de takımı sahiplenmeli. Bu takıma verilecek katkı fazlasıyla Tekirdağ’a dönecektir. Esnaf Odaları da bunun bilinciyle destek konusunda adım atmalılar. Tekirdağ’ın tanıtımı yapılacak, gelen sporseverlerle şehrin kalkınması sağlanacaktır. Tekirdağspor’un desteklenmesi halinde ikinci ligde veya üst liglerde mücadele edebileceği unutulmamalı. Tekirdağspor’un üst liglere çıkmasıyla şehrin tüm ilçeleri kazanacaktır. Anadolu’da bunların örneği çoktur. “ifadelerini kullandı. Habertrak/Timuçin Çınar