DOLAR 32,3567 % -0.02
EURO 34,8071 % 0.02
GRAM ALTIN 2.395,32 % -0,06
ÇEYREK A. 3.916,35 % -0,06
BITCOIN 59.432,02 3.057
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

“Tek düşüncemiz galibiyet”

Son Güncelleme :

21 Ekim 2020 - 11:59

1. Lig’te mücadele veren Tekirdağ Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, bugün saat 13.00’da Artvin 7 Mart Spor Kulübü ile ligin ilk haftasında ertelenen karşılaşmaya çıkacak.

Tekirdağ Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı antrenörleri Tarık Mutlu ve Mustafa Köroğlu, cumartesi günü deplasmanda karşılaştıkları Bolu Belediyesi Spor Kulübü karşılaşmasını kazanmalarının takımı motive ettiğini kaydederek, “Zor bir maç olmasına rağmen kazandık. Artık seri yakalamak istiyoruz. Galibiyetten başka düşüncemiz yok” açıklamasında bulundular.

“TAKIM MAÇ OYNADIKÇA DAHA DA İYİ OLACAK”

Cumartesi günü karşılaştıkları Bolu Belediyesi SK maçını kazanmalarının takımı oldukça motive ettiğini vurgulayan Mutlu, “Geçen Cumartesi deplasmanda kazandık. Erteleme maçı oynuyoruz bugün saat 1’de. Takımın durumu çok iyi. Bolu maçını kazandık. Motive olduk. Zor bir maç idi. Seri yakalamak istiyoruz. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Yine tam kadro sahada olacağız. Takımımız da burada kalıyor. Antrenmanlarımızı Atatürk Spor Salonu’nda yapıyoruz. İyi de hazırlanıyoruz. Yeni bir ekip kurduk. Oyuncularımız daha henüz iki maçtır birlikte oynuyorlar ama maç oynadıkça daha da iyi olacağız. Oyuncularımız birbirlerine daha çok ısınacaklar.” İfadelerini kaydetti.

“GALİBİYETTEN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK”

Artvin 7 Mart Spor Kulübü ile oynayacakları maçta sahaya galibiyet düşüncesi ile çıkacaklarına dikkat çeken Mutlu, “3. Maçımızı oynayacağız. Bu maç bizim normalde ilk hafta oynamamız gereken bir maçtı ama kovid vakası çıkınca bu maç ertelenmişti. O erteleme maçına bugün çıkacağız. Galibiyetten başka düşüncemiz yok.” Şeklinde konuştu.

“MAÇIN BELİRLİ BÖLÜMLERİNDE ROTASYON YAPABİLİRİZ”

Rakiplerinin bu yıl 1. Lige yükseldiklerinden, genç ve dinamik bir takım olduklarından bahseden Mutlu, sözlerini şöyle noktaladı: “Artvin 7 Mart Spor Kulübü de genç ve dinamik bir takım. Birinci lige bu yıl yükseldiler. İnşallah kazasız sıkıntısız kazanırız. Hafta sonu da maçımız olduğu için şans vermediğimiz oyuncularımıza bugün daha fazla şans vermeyi düşünüyoruz. Çünkü maç tempomuz yüksek. Cumartesi oynadık. Bugün oynayacağız vs. Tempomuz daha da yükselecek. Bu nedenle maçın belirli bölümlerinde rotasyon yapabiliriz.”

Habertrak/Özlem İnan