DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 64.131,01 0.734
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

Tekirdağ Birlik Yem A.Ş. desteklerine devam ediyor

Son Güncelleme :

27 Temmuz 2018 - 10:30

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi’nin ortaklaşa olarak faaliyete sunduğu Malkara ve çevre ilçelerde, hatta Tekirdağ civarındaki illere kadar geniş bir alana hizmet veren Tekirdağ Birlik Yem A.Ş. fabrikasının mahallelerdeki kalkınma kooperatiflerine destekleri devam ediyor.

Tekirdağ Birlik Yem A.Ş. fabrikasından düzenli olarak yem alışverişi yapan kalkınma kooperatiflerine Tekirdağ Birlik Yem A.Ş tarafından üretici hemşerilerimize kullanması için destekler veriliyor.

Tekirdağ Birlik Yem A.Ş tarafından kalkınma kooperatiflerine yapılan destekler kapsamında; Pirinççeşme, Bağpınar, Güneşli Mahalleleri Kalkınma Kooperatiflerine otomatik köpüklü yıkama makinası, Kozyörük Mahallesi Kalkınma Kooperatifine yem ezme makinası, Gözsüz Mahallesi Kalkınma Kooperatifine alınan yem ezme makinasına maddi olarak %80 destek, Hasköy Mahallesi Kalkınma Kooperatifi süt toplama merkezine jeneratör, bürosuna yazıcı ve bilgisayar, Deveci Köy Mahallesi Kooperatifi yem depolarına maddi destek, Balabancık ve Aksakal Mahalleleri kooperatifleri için yem depolarının bakımına maddi destek yapıldı.

Tekirdağ Birlik Yem A.Ş.’den alışveriş yapan kalkınma kooperatiflerine Tekirdağ Birlik Yem A.Ş.’nin desteklerinin devam edeceğini belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkara Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman çiftçimizin ve üreticimizin yanındayız. Faaliyete geçirdiğimiz ve kamu adına üretim yapan Tekirdağ Birlik Yem Fabrikamız yem fiyatlarının artmasına karşı üreticiyi kollayan bir sigorta görevi görmektedir. Para kazanma amacından ziyade, üreticinin daha çok kazanmasını öncelikli hedef olarak belirleyen Tekirdağ Birlik Yem A.Ş. kurulduğu günden bugüne üreticilerimize destek olmaya devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak’a desteklerinden dolayı üreticilerimiz adına teşekkür ederim.” dedi.

Habertrak/Aytaç Doğaner