DOLAR 32,3113 % 0.08
EURO 34,8433 % -0.02
GRAM ALTIN 2.407,56 % -0,07
ÇEYREK A. 3.936,36 % -0,07
BITCOIN 63.646,00 -0.587
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°

Tekirdağ’da 15 Temmuz şehitleri unutulmadı

Son Güncelleme :

13 Temmuz 2018 - 15:29

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ‘15 Temmuz Şehitler Sokağı’ açıldı. 15 Temmuz gecesine ait birçok resim ve tablonun sergilendiği sokak katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

15 Temmuz Sokağı açılış programında konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, “15 Temmuz’da bu vatan için bu millet için Türkiye Cumhuriyeti Devleti için hiç düşünmeden sokağa çıkan, canlarını veren, şehit olan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 15 Temmuz darbe girişimi hiçbir zaman için bizim unutmamamız gereken önemli bir konudur” dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğü binasında açılan 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı kapsamında açılan sokakta 15 Temmuz Gecesine ait resimler ve öğrencilerin yaptıkları tablolar sergilendi.

15 Temmuz anma programı kapsamında açılan sokak ve sergilenen tablolar katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

Sokak açılışında sokağın duvarlarında 15 Temmuz gecesine ait resimler ile öğrencilerin kendi yaptıkları tablolar sergilendi. Öğrencilerin yaptığı tablolar davetlilerin büyük beğenisini kazandı.

Çorlu, Sarılar köyü yakınlarında gerçekleşen tren kazısını da unutmayan Vali Ceylan, “Pazar günü ilimizde olan tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Vali Ceylan Programı hazırlayan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

15 Temmuz açılış programına Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, ccSüleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Garnizon Komutanı Topçu Kur. Alb. Selçuk Kubilay Karslı, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Şahin Karakaş, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve siyasi parti temsilcileri ile davetliler katıldı.

Habertrak/Aytaç Doğaner