DOLAR 32,2792 % -0.64
EURO 34,7941 % -0.28
GRAM ALTIN 2.410,78 % -0,49
ÇEYREK A. 3.941,63 % -0,49
BITCOIN 57.277,84 -4.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

TEKİRDAĞ’DA 19 MAYIS COŞKUSU

Son Güncelleme :

19 Mayıs 2022 - 14:53

GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINA YAKIŞAN KUTLAMA

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yıl dönümü Tekirdağ’da coşkuyla kutlandı. Valilik tören alanında Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından kutlama programı amfi tiyatroda yapıldı.

 

19 Mayıs Gençlik Konseri sunumunun ardından jimnastik ekibi, karate takımı ve taekwando takımı gösterilerini gerçekleştirilerek programa katılanlardan alkış aldılar.

“ÜLKEMİZİ BAŞARILARINIZLA İLERİYE TAŞIYACAĞINIZA EMİNİZ”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kutlama programında konuşan Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün; “Sevgili Gençler; 19 Mayıs’ın içerdiği derin mananın idraki içinde, ecdadımızın emaneti olan, sınırlarının şehit kanlarıyla çizildiği bu vatanı daima koruyacağınıza, bizi biz yapan değer, ilke ve hasletlere sonuna kadar sahip çıkacağınıza güvenimiz tamdır. Geleceğin devlet yöneticileri, eğitimcileri, bilim adamları, sanatçıları ve diğer meslek temsilcileri olarak ülkemizi, bilimde, fende, ekonomide, uluslararası ilişkilerde, kültür ve sanatta, eğitimde, sporda elde edeceğiniz başarılarla taçlandıracağınıza yürekten inanıyoruz. “dedi.

Gençliğe Hitabe ve şiirlerim okunmasının ardından  Müzik Öğretmeni, Orkestra Şefi Bilgünay Erbaş yönetiminde Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi koro ve orkestrası tarafından hazırlanan “19 Mayıs Gençlik Konseri” sunuldu. Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Jimnastik Ekibi, Karate Takımı ve Taekwando Takımı bir gösteri sundu. Habertrak/Serhat Yeşilipek