DOLAR 32,4103 % 0.05
EURO 34,6198 % -0.07
GRAM ALTIN 2.382,65 % 0,10
ÇEYREK A. 3.895,64 % 0,10
BITCOIN 59.826,00 -6.264
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

TEKİRDAĞ’I ÜZECEK PROJELERİ DESTEKLEMEYİZ

Son Güncelleme :

18 Mayıs 2020 - 13:15

Aylardır siyasal ortamı geren ve Sivil Toplum Kuruluşlarının sürekli gündeme taşıdığı Ceyport Limanı kimyasal tank çiftliği tartışmalarına AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, son noktayı koydu. AK Parti İlçe Başkanı Çetin, TBMM Başkanı AK Parti Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop’un Tekirdağ’da milletin aleyhine olan, Tekirdağ halkının istemediği hiçbir projenin desteklenmeyeceğini söylediğini dile getirdi.

AK PARTİ GRUBU DA İSTEMİYOR

Çetin, Prof. Dr. Mustafa Şentop’un Tekirdağ halkının istemediği hiçbir projeye destek verilmeyeceğini söylediğini ve AK Parti Milletvekilleri Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Yel ile Çiğdem Koncaoğlu ve AK Parti grubunun da görüşlerinin her zaman bu yönde olduğunun altını çizdi.

BÜYÜKŞEHİR’DE SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ DE GÖRÜŞ BİLDİRMEDİ

Ceyport Limanı kimyasal tank çiftliği projesi konusunda; kamuoyunda tepki çeken projeyle ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Süleymanpaşa ilçe Başkanı Sezai Çetin; “Ulaştırma Bakanlığı, bilindiği gibi Süleymanpaşa Belediyesi’ne Ekrem Eşkinat’ın başkan olduğu dönemde “Ro-Ro seferleri” için belediyelerden görüş istemişti. Bu süreçte; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi’nden herhangibir görüş bildirilmediği kamuoyuna yansıyan bilgiler arasında ve herkesin bilgisi dahilindedir.”dedi.

“TEKİRDAĞ HALKI İSTEMİYORSA O PROJE GERÇEKLEŞMEZ”

AK Parti grubunun konu ile ilgili görüşünün Tekirdağ halkından yana olduğuna da dikkat çeken Çetin, “Biz sadece şunu biliyoruz. Ceyport Limanı, kimyasal tank çiftliği konusunda; TBMM Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop ta bu konuyu yakından takip ediyor. TBMM Başkanımız Prof. Dr. Mustafa  Şentop, ‘milletin aleyhinde olacak, Tekirdağ halkının istemediği hiçbir olaya izin verilmeyeceğini’ söylemiştir. Milletvekillerimiz de AK Parti Grubu olarak bizler de Tekirdağ halkının istemediği hiçbir olaya destek vermemiz söz konusu olamaz. Milletin istemediği Tekirdağ halkının istemediği hiçbir şeye destek vermeyiz.” diyerek Ceyport Limanı kimyasal tank çiftliği konusuna son noktayı koydu. Habertrak/Serhat Yeşilipek