DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.112,61 0.236
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Tekirdağ’lı Genç Tekvandocular Avrupa Şampiyonası’nda

Son Güncelleme :

05 Kasım 2018 - 16:17

Tekirdağ’lı Taekwondocular, 08-11 Kasım tarihleri arasında Polonya’nın Varşova şehrinde düzenlenecek Ümitler Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

On yıl içinde Türkiye çapında yükselen bir başarı grafiğine sahip olduklarını ifade eden Taekwondo Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Sertaç Kadir Gülersönmez, “Tüm ilçelerdeki antrenörlerimiz ve sporcularımız, canla başla çalışıyor. Bu sayede Tekirdağ Taekwondosu, geride bıraktığımız on yılda Türkiye çapında yükselen başarı grafiğini perçinlemekle kalmamış, son üç yılda minikler ve yıldızlar kategorilerinde Türkiye’nin zirvesinde yer alıp şampiyon olmayı başarmıştır. Amacımız, Tekirdağımızın adını Türkiye’de bir marka yapmaktı ve bunu başardık. Şimdiki hedefimiz ise, Milli Takımımıza başarılı, rol model sporcular yetiştirip, uluslararası arenada ülkemizin başarısında pay sahibi olmak.” dedi.

“8 SPORCUMUZ İLE MİLLİ TAKIMDA YER ALACAĞIZ”

“Tekirdağ Taekwondo Ailesi olarak uluslar arası arenada Türkiye’yi başarıya ulaştıracak güce sahibiz” değerlendirmesinde bulunan Gülersönmez, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Kasım ayı içerisinde Polonya’da Ümitler ve İspanya’da Yıldızlar olmak üzere iki Avrupa Şampiyonası gerçekleşecek ve biz Tekirdağ Taekwondo Ailesi olarak bu iki şampiyonaya üçü ümitler, beşi de yıldızlar olmak üzere toplamda sekiz sporcu ile mili takımda yerimizi alacağız. Bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal Marşımızı okutmak için Avrupa Şampiyonasında ter dökecek sporcu kardeşlerimize güveniyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Madalya mücadelesi verecek sporcular ise şu şekilde; Beste Türkoğu 73 Kg, Barış Bıçakçı 74 Kg, Ali Bıçakçı 87 Kg

 Habertrak/Özlem İnan