DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.678,71 2.987
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Tekirdağlılar Sahur Programlarında Buluştu

Son Güncelleme :

07 Haziran 2018 - 14:53

 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının bolluk ve bereketini Tekirdağlı vatandaşlarla birlikte yaşamak için şehrin kırsal mahallelerinde sahur programları düzenlendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın katılımıyla Malkara ilçesinin Karaidemir, Şarköy İlçesinin Yeniköy ve Kızılcaterzi, Hayrabolu İlçesinin Soylu, Kapaklı İlçesinin Pınarca, Saray ilçesinin Küçükyoncalı ve Çukuryurt ile Muratlı İlçesinin Kırkkepenekli mahallerinde düzenlenen sahur programlarında kadınların kurdukları sofralarda Ramazan’ın bereketi paylaşıldı.

Başkan Kadir Albayrak konu ile ilgili yaptığı açıklamada İslam dinin barış, kardeşlik ve hoşgörü dini olduğunu belirterek “ Ramazan ayı İslam âleminin en kutsal aylarının başında geliyor. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak düzenlediğimiz sahur programlarında hem dinimizin birlik, beraberlik ve paylaşımcı yönünü bir kez daha yaşamayı hem de vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi amaçladık.” dedi.

Başkan Albayrak, programlarda ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde gerçekleştirilen yatırımlar hakkında vatandaşlara bilgi verdi ve kendilerinin öneri ve taleplerini diledi.

Sahur Programları önümüzdeki günlerde Saray ilçesinin Sefaalan ve Hayrabolu İlçesinin Emiryakup Mahalleleri ile devam edecek.

Habertrak/Hülya Ural