DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.877,80 5.492
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Tekirdağspor forması Japonya’da

Son Güncelleme :

29 Kasım 2019 - 12:20

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, meclis grup başkanvekilleri ile birlikte gerçekleştirdiği Japonya Kushimoto ziyaretinde Belediye Başkanı Katsumasa Tashima’ya Tekirdağspor forması hediye etti.

Geçtiğimiz günlerde Kardeş Şehir Projesi’nin ilk adımını olarak Japonya Kushimoto’ya ziyarette bulunan Yüksel, Tekirdağspor’un sarı siyahlı formasını ve Tekirdağspor ismini Japonya’da da duyurmuş oldu.

Başkan Yüksel’in hem belediye başkanına hem de ziyaret ettiği anıtlara çiçek sunmasını örnek bir saygı ve nazik bir davranış olarak nitelendiren Japon basını, Başkan Yüksel’in Kushimoto Belediye Başkanı Katsumasa Tashima’ya hediye ettiği, NKÜ Öğretim Üyeleri tarafından hazırlanan, Ertuğrul Fırkateyni’nde bulunan askerlerin faciadan önce çekilmiş son fotoğraflarının bulunduğu seramik işlemeyi de detaylı olarak anlattı.

Tekirdağspor için gerek tesis gerekse sportif başarılar için Tekirdağspor Kulüp Başkanı Mülahim Kuru ile birlikte hareket ederek verdiği sözleri yerine getiren Başkan Yüksel Japonya ziyaretinde Tekirdağspor formasını özel hediye olarak belediye başkanına takdim ederek Tekirdağspor’a verdiği değeri ve önemi bir kez daha gösterdi.

Ayrıca Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in Kushimoto ziyareti Japon basınında da geniş yer aldı.

Habertrak/Zekiye Türkkan