DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 64.329,00 0.992
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°

Tekirdağspor için tek yürek oldular

Son Güncelleme :

18 Mart 2019 - 13:35

Tekirdağ Kent Koleji, Okul Aile Birliği öncülüğünde gerçekleştirilen proje de okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler, Tekirdağspor’a destek olmak amacıyla bir araya geldi.

Tekirdağ Kent Koleji Müdürü H. İbrahim Yıldız, “Kent Koleji olarak, Tekirdağspora her konuda her zaman destek olacaklarını dile getirerek, okulu ziyaretlerinden dolayı Başkan Ahmet Biler ve yönetime teşekkür ederek, şehrimizin ve hepimizin tek yürek olarak sahip olduğu Tekirdağspor Yöneticilerine başta Tekirdağspor Başkanı Ahmet Biler olmak üzere bu kutlu yolculuklarında başarılar diliyoruz. Gönlümüz ve dualarımız sizinle” dedi.

Tekirdağ Kent Koleji kurucularından olan Emin Özer, Sadi Esenkul, Fatma Özer, Burcu Herpul Gür olmak üzere Okul Aile Birliği Başkanı Gülseren Hergül ve Okul Müdürü H. İbrahim Yıldız, öğrenciler ve Tekirdağspor Yönetim Kurulu katılım sağladı.

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Ahmet Biler ise; “Okullara yaptıkları ziyaretlerde kendilerini ağırlayan Okul Aile Birliğine, yöneticilere, velilere, ve öğrencilerimize davetleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tekirdağ Kent Kolejinde düzenlenen Tekirdağspor’a destek amaçlı sticker alan okul öğrencileri ile Okul Aile Birliğine Tekirdağspor’ un çeşitli hediyeleri verildi.

Okul bahçesinde toplanan öğrenciler hep bir ağızdan sarı siyah sloganı attılar.

Habertrak/Timuçin Çınar