DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.362,81 0.89
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

“Tekirdağspor neredeyizin cevabını arayacak”

Son Güncelleme :

25 Temmuz 2018 - 10:25

Tekirdağspor’un kongresinde 49. Başkan seçilen Osman Kurt görevine çabuk uyum sağladı. Osman Kurt, göreve gelir gelmez önce kendi içlerinde bir öz eleştiri yaparak sıkıntılarını bulmaları gerektiğini belirtti.

Tekirdağspor Kulübü’nün çiçeği burnunda Başkanı Osman Kurt, Cumartesi günü Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapılan Tekirdağspor kongresinde Tekirdağspor başkanlık görevini önceki başkan Salih Canikli’den devraldığını belirtti ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Tekirdağspor eski başkanı Salih Canikli’ye ve yönetim kurulunda görev yapan herkese teşekkür eden Kurt “Her zaman yanımızda olan, arayan, sosyal medya üzerinden tebriklerini sunan tüm dost, akraba ve Tekirdağspor camiasına göstermiş oldukları ilgi alaka için de sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”dedi.
”YOLUMUZ ZORLU VE UZUN BİR YOL”

“Kongrede de bahsettiğim gibi gençliğimde formasını giydiğim, stadında ter döktüğüm Tekirdağspor’un bugün yeniden bir ferdi olmaktan dolayı çok gururluyum.”sözleriyle geçmişle bağlantıyı da kuran Kurt, “Yolumuz zorlu ve uzun bir yol, çok çalışılması, üstüne fazlasıyla fikir yürütülmesi gereken bir sürece girdik.”şeklinde konuştu.

“KENDİMİZE ACIMASIZ VE RADİKAL ELEŞTİRİLER YAPACAĞIZ”

“Tekirdağsporumuz, şimdi vaatlerde bulunup, büyük sözler edip, konuşmak yerine ilk yapacağımız iş, önce fizibilite yaparak neredeyiz ve neden bu durumdayız sorularının cevabını bulmak olacak.” değerlendirmede de bulunan Tekirdağspor Kulübü’nün Başkanı Kurt,”Gerektiği yerde kendimize acımasız ve radikal eleştiriler yaparak bütün sıkıntıları bulmak zorundayız. Bulmak zorundayız ki çözüm üretebilelim.”ifadelerine yer verdi.

“YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALARA HEDEFLEMELİYİZ”

“Büyük ve süslü laflar etmek yerine zamanla yapacağımız çalışmalara hedeflemeliyiz kendimizi.
Yönetim kurulum ve benim tek gayemiz bugün Tekirdağspor’dur” sözleriyle konuşmasını sürdüren Kurt, konuşmasını şöyle noktaladı: “Adaylık sürecimde yanımda olan, desteklerini asla esirgemeyen aileme, değerli büyüklerime, dost ve akrabalarıma ve Büyük Tekirdağspor camiasına,bir kez daha  teşekkürler ediyorum. Tekirdağ’ımız ve Tekirdağsporumuz için hayırlısı olsun.”

Habertrak/Aytaç Doğaner