DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 64.329,00 0.992
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Tekirdağspor ‘Yüksel’işe geçecek

Son Güncelleme :

08 Mayıs 2019 - 12:35

Tekirdağspor yönetimi ile Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel arasındaki diyaloglar, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i, Tekirdağspor’a formül arayışına itti.

TEKİRDAĞSPOR’A YENİ İSİM ARAYIŞI

Kulüp yetkililerinden sızan habere göre; önümüzdeki sezon için Tekirdağspor’a verilecek dizayn için Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in önümüzdeki günlerde kulüp yöneticilerini davet ederek yepyeni bir Tekirdağspor için önemli kararlar alınacağı belirtildi. Şu ana kadar yapılan arayışlarda, Tekirdağspor’un isminin ve yapılacak yardımların yasal şekle oturması için Tekirdağspor’a yeni bir ismin belirlenmesi için harekete geçen ekipler, bazı isimleri belirledi. Buna göre; “Tekirdağspor Süleymanpaşa Belediyesi” , “Tekirdağspor A.Ş” ve “Süleymanpaşa Belediyespor” isimleri üzerinde durulduğu bildirildi.

“ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE KONGRE KARARI ALACAĞIZ”

Bir kulüp yetkilisi yaptığı açıklamada; son isme pek sıcak bakmadıklarını ancak diğer iki isim üzerinde önemle durulduğunu belirterek “Tekirdağspor’a yeni kaynak arayışı için var gücümüzle çalışıyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel, bu konunun üzerinde çok önemle duruyor. Kulübün sanıldığı gibi pek önemli bir borcu yok. Ancak önümüzdeki sezon daha iyi bir ekip ve futbolcu kadrosuyla lige başlamak istiyoruz. Önümüzdeki günlerde kongre kararı alacağız.” Diye konuştu.

ESKİ YÖNETİMDEN 4-5 KİŞİ ALINACAK

Öte yandan kulüpten sızan haberlere göre; yeni yönetime, eski yönetimden dört beş kişinin alınacağı, 15 kişilik kadronun kalan diğer kısmının Ak Parti İl Başkanı Mestan Özcan ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in belirleyeceği kişiler tarafından doldurulacağına kesin gözle bakılıyor.

“DİĞER FUTBOLCULARLA YOLLAR AYRILACAK”

Bu arada sezon içinde sıkça baş kaldıran futbolcularla yeniden anlaşmayı düşünmediklerini belirten kulüp yetkilisi, Habertrak’a yaptığı açıklamada; “kulüp başkanı diyaloglar açısından başka bir isim olabilir. Ayrıca transfer konusunda da bazı düşünceler mevcut. Sadece son maçlarda kulübün kalesini koruyan Berkan Tanrınıan ile kesin olarak anlaşacağız. Bunun yanında 2-3 futbolcuyla daha söz kesilebilir. Diğer futbolcularla yollar ayrılacak.”

Habertrak/Özlem İnan