DOLAR 32,3043 % -0.11
EURO 34,8545 % 0.09
GRAM ALTIN 2.413,71 % 0,84
ÇEYREK A. 3.946,41 % 0,84
BITCOIN 63.532,17 -1.354
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Tekirdağspor’a sponsor desteği

Son Güncelleme :

22 Mayıs 2019 - 14:02

 

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

 

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Mülahim Kuru’nun başkanlığında kurulacak olan yönetime maddi ve sponsor desteği vereceğini söyledi.

Tekirdağspor’a ilk etapta 250 bin TL nakit ve sponsor desteği vereceklerini belirten Yüksel, gelecek sezon ise Tekirdağsapor’u belediyenin bünyesine alacaklarını söyledi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel,  basın mensuplarıyla iftar yemeğinde buluştu.

Yüksel, görev aldığı süre boyunca Süleymanpaşa Belediyesi’nin durum değerlendirmesinin yanı sıra Tekirdağspor ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

Yüksel, Tekirdağspor’a ilk etapta 250 bin TL nakit ve sponsor desteği vereceklerini, gelecek sezon ise belediyenin bünyesine alacaklarını söyledi.

“İDDİALI BİR TAKIM HALİNE GELECEK”

Tekirdağspor’u kimseye muhtaç etmeyeceklerini aktaran Yüksel, “Tekirdağspor ile ilgili de şu anda ki yönetimdeki başkanlarımız kongre kararı aldı. Bu konu ile ilgili önümüzdeki günlerde kongre yapılacak. Bu dönem Süleymanpaşa Belediyesi Tekirdağspor’a sahip çıkacağız. Daha sonraki dönemlerde de Süleymanpaşa Belediyesi Tekirdağspor A.Ş Kulübü olarak faaliyetlerini yoğun bir şekilde yürütmesini istemiştik. Artık Telirdağspor Kulübü kapı kapı gezip de herkesten para isteyen olmayacak. Biz Tekirdağspor’a bu sene kendi ayakları üzerinde duran, gelecek senelerde tamamen belediyenin kucakladığı iddialı bir takım haline getireceğiz.” Değerlendirmesinde bulundu.

“250 BİN TL’LİK BİR BÜTÇE HAZIRLADIK”

“Tekirdağspor’u gelecek yıllarda herkesin konuştuğu bir kulüp haline getirmek istiyoruz. Tesisi ile alt yapısı ile önümüzdeki yıllarda daha iyi bir takım görmüş olacağız.” Şeklinde konuşan Yüksel, sözlerini şöyle noktaladı: “Şu anda ise kesin olmamakla birlikte Kulüp Başkanı Mülahim Kuru’nun başkan olmasıdır. Takımın başına geçip, güzel bir takım kurmasıyla bu takımı hak ettiği yere getirmesiyle mesai harcaması noktasında da gelmesini düşünüyoruz. Bakalım önümüzdeki günlerde de belki bu hafta kongre zamanı yaklaştı artık. Oturup, konuşacağız. Kim nerede? Neresinden tutacak?  Hepsini değerlendireceğiz. Bir an öncede transferlerin başlamasıyla alakalı yol alacağız. Süleymanpaşa Belediyesi olarak, 250 bin TL’lik bir bütçe hazırladık. Bunun yanında Milletvekillerimiz bir yandan da Meclis Başkanımız bu konu ile çalışmalara devam ediyor.” diye konuştu.

Habertrak/Ayşe Çinar