DOLAR 32,2687 % -0.31
EURO 34,8392 % -0.12
GRAM ALTIN 2.398,63 % 0,21
ÇEYREK A. 3.921,75 % 0,21
BITCOIN 64.034,48 1.084
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Tekirdağspor’a tam destek

Son Güncelleme :

25 Mart 2019 - 15:58

Tekirdağspor yaşayacak sticker kampanyası destekler devam ediyor.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi Ebru Nayim Fen Lisesi, Okul Aile Birliği öncülüğünde gerçekleştirilen proje kapsamında; okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler, Tekirdağspor’a destek olmak amacıyla stickerler satın aldı.

Okul Müdürü Sinan Uğur, Okul Aile Birliği Yönetimi adına Metin Solak, veliler ve öğrenciler okulu ziyaret eden Ahmet Biler başkanlığındaki Tekirdağspor yönetim üyelerini okul bahçesinde Tekirdağspor marşı ile sevinçle karşıladılar.

Öğrenciler ellerindeki stickerler ile hep birlikte Tekirdağspor marşını söyleyerek, sarı siyah Tekirdağspor şampiyon sloganları ile sosyal etkinlikler çerçevesinde mutlu anlar yaşayarak, anlamlı destekte bulundular.

Ebru Nayim Fen Lisesi Müdürü Sinan Uğur, spor’un dostluk, kardeşlik ve arkadaşlık olduğunun altını çizerek, “Bizler Fen Lisesi ailesi olarak, sporun içindeyiz ve her zaman içinde olacağız. Sporu destekleyeceğiz. Tekirdağspor ilimizin simgelerinden olup, Tekirdağspor’un yaşaması için herkes destek vermelidir. Bizlerde Okul Aile Birliğinin öncülüğünde başlatılan skircker kampanyasına katılarak, yöneticiler, Okul Aile Birliğinden oluşan veliler, öğrenciler, çalışan personelimiz, taşıma yapan araç sahipleri hep birlikte Tekirdağspor’a maddi ve manevi destekte bulunarak, desteklerimiz devam edecek” dedi.

Tekirdağspor Başkanı Ahmet Biler, Okul Müdür Sinan Uğur’a Tekirdağspor’a maddi manevi destekleri için teşekkür ettiğini ifade ederek, “Bütün öğrencileri de Tekirdağspor’un son iki müsabakasına da davet ediyorum. Öğrencilerin ve velilerin ücretsiz olarak giriş yapacağı Namık Kemal Stadı’nda yerleriniz hazır” diye konuştu. Fen Lisesi’nin başarılar ile bir geçmişinin olduğunun sözünü ettikten sonra Biler, Tekirdağspor flamasını takdim etti.

Ziyaretlerinden dolayı Tekirdağspor yönetimine teşekkür eden Uğur, başarı dileklerinde bulundu. Çeşitli ikramlarda bulunulmasının ardından hatıra fotoğrafı çekinilerek, yöneticiler Tekirdağspor marşı ile okuldan uğurlandı.

Habertrak/Özlem İnan