DOLAR 32,3377 % -0.19
EURO 34,8661 % -0.08
GRAM ALTIN 2.392,02 % -0,06
ÇEYREK A. 3.910,95 % -0,06
BITCOIN 64.148,80 1.556
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Tekirdağspor’a topyekûn destek

Son Güncelleme :

02 Mart 2019 - 14:31

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlkokulu’nda, Okul Aile Birliği öncülüğünde gerçekleştirilen proje kapsamında; okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler, Tekirdağspor’a destek olmak amacıyla yüzlerce sticker satın aldı.

Süleymanpaşa İlkokulu Müdürü Hüseyin Mutlu, Tekirdağspor’u sevmenin ve sevdirmenin ilkokul yıllarında başlaması gerektiğini ifade ederek, “Tekirdağspor’un efsane futbolcularından Burhan Oyan Müdürümüzü anmak, hatırlamak ve Tekirdağspor ruhunun yaşamasına katkı sağlamak düşüncesiyle projemizi hayata geçirdik. Okulumuz Tekirdağ’da bu kampanyaya ilk defa destek veren okul. Bütün ilklerin öncüsü; Süleymanpaşa İlkokulu.” dedi.

Süleymanpaşa İlkokulunda düzenlenen Tekirdağspor’a destek amaçlı sticker alan okul öğrencileriyle birlikte Tekirdağspor Başkanı Ahmet Biler, Tekirdağspor ikinci Başkanı İsmet Tanrısever, Tesisler Sorumlusu Ethem Arıtepe, öğretmenler ve veliler katılım gösterdi.

Okul Müdürü Hüseyin Mutlu, Okul Aile Birliği Başkanı Emel Bayram’a Tekirdağspor’un çeşitli hediyeleri verildi. Okul Meclis Başkanı Poyraz Kazanç’a da okuldaki 605 öğrenci adına Tekirdağspor’un atkısı takdim edildi.

“İLKLERİN ÖNCÜSÜ SÜLEYMANPAŞA İLKOKULU”

“Tekirdağspor’un değerli Başkanı ve Yönetim Kurulu bizleri niye ziyarete geldi? Biliyor musunuz? Sizin ve ailelerinizin yaptığı bu anlamlı desteğe teşekkür için geldiler. Tekirdağsporumuz yaşayacak.” Diye konuşan Süleymanpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Mutlu, “Tekirdağsporumuz dünya var oldukça adı Tekirdağspor olarak yaşayacak ve şehrimizi en güzel şeklide temsil edecek. Biz buna inanıyoruz ve takımımıza sahip çıkıyoruz. Çocuklar Süleymanpaşa İlkokulu olarak, şunu hedefledik: Sizler bilmezsiniz ama rahmetli Burhan Oyan müdürümüz vardı. Öğretmenleriniz bilirler. Çok değerli bir öğretmen idi. Aynı zamanda Tekirdağspor’un çok değerli sporcusu, oyuncusuydu. Tekirdağspor’un güzel yıllarında güzel gollerini atan Tekirdağspor’un ismini güzellikler ile anan bir sporcuydu. Bizde dedik ki: Burhan Oyan’ın anısına hem Tekirdağspor’umuza destek hem de eski okul müdürümüzü burada anarak, Tekirdağspor’u yaşatmak için kendilerinin başlatmış olduğu kampanya şu an da ellerinizde olan sticker ile ‘Tekirdağspor Yaşayacak’ kampanyasına destek verelim. Okul bazında da Tekirdağ ilinde de buna ilk defa destek veren okul; bütün ilklerin öncüsü Süleymanpaşa olarak destek verdik. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

“TEKİRDAĞ TARİHİNE GEÇTİNİZ”

Tekirdağspor Başkanı Ahmet Biler, Süleymanpaşa İlkokulu’nun projeye destek verilen ilkokul olduğunu vurgulayarak, “Hepinizin gözlerinde Atatürk’ümüzün söylediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı çocuklar görüyorum. Sizi böyle yetiştiren başta Okul Müdürünüz olmak üzere bütün öğretmen ve Okul Aile Birliği’ne  ve sizin çok değerli  veli, anne, babanıza özellikle teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Bu projeye ilk destek veren Süleymanpaşa İlkokulu olarak inanın Tekirdağ tarihine geçtiniz. Bu destek yaşadığınız şehre, yaşadığınız mahalleye, yaşadığınız komşuya, beraber yaşadığınız arkadaşlarınıza destek olmanın en güzel işareti. Yarın öbür gün hepiniz büyüyeceksiniz. İnşallah çok iyi yerlere geleceksiniz. Bu Tekirdağ ve Türkiye’ye örnek insanlar olarak gelişeceğiniz çok belli.

Hepinize teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Tekirdağspor Başkanı Ahmet Biler, Namık Kemal Stadı’nda Pazar günü oynanacak olan Tekirdağspor ile Edirnespor karşılaşmasına veli ve öğrencileri davet etti.

Habertrak/Özlem İnan