DOLAR 32,3812 % -0.32
EURO 34,7745 % -0.12
GRAM ALTIN 2.411,83 % -0,45
ÇEYREK A. 3.943,35 % -0,45
BITCOIN 57.594,37 -3.646
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Tekirdağspor’a yeni teknik heyet

Son Güncelleme :

27 Mart 2019 - 11:17

Bölgesel Amatör Lig’de 11. Grupta bulunan Tekirdağspor, yeni bir teknik direktörle yoluna devam edecek. Son üç haftaya girilirken Kartal ve Uzunköprü maçında içerde oynayacak olan Tekirdağspor, sadece Çanakkale deplasmanına gidecek. Tekirdağspor Başkan Yardımcısı İsmet Tanrısever, “baraj maçı oynamamak için Çorluspor’dan daha avantajlı fikstüre sahibiz” dedi.

TEKİRDAĞSPOR HAREKETE GEÇTİ

Bölgesel Amatör Lig’de 11. Grupta bulunan Tekirdağspor’da, son üç haftaya girilirken, teknik heyet yönetime istifasını sundu. Kötü gidişe “dur” demek için harekete geçen yönetim, ligde kalmayı neredeyse garantilerken, baraj maçı oynamamak için de yeni bir teknik kadronun arayışına girdi.

“HEDEFİMİZ BARAJ MAÇINI OYNAMAYACAK TEDBİRLERİ ALMAK”

Tekirdağspor Başkan Yardımcısı İsmet Tanrısever, Habertrak’a yaptığı açıklamada; “teknik heyette bulunan Okhan Apbas Aydın ile birlikte yardımcı antrenör Salih Dere ve kaleci antrenörü Erhan Kaygısızoğlu ile yollarımızı ayırdık. Şimdi iyi bir antrenör ile anlaşmak istiyoruz. Hedefimiz baraj maçını oynamayacak tedbirleri almak olacaktır.” Dedi.

“ÇORLUSPOR’UN MAÇLARI DAHA ZORLU”

Tanrısever, yabancı oyuncuların her ikisine de uyarılarda bulunduklarını ve takıma adapte olmaları için çaba sarf etmeleri gerektiğini belirttiklerini de ifade ederek, “son üç maçın ikisini kendi evimizde oynayacağız. Bunlar Kartal ve Uzunköprü maçları. Sadece Çanakkale Biga deplasmanına gideceğiz. Çorluspor’un maçları daha zorlu. Çerkezköy 1911 Doğanspor ise büyük bir ihtimalle kümeden düştü gibi. Tüm zorluklara rağmen başarıyla çıkacağımızı umut ediyorum.” Diye konuştu.

“TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”

Tanrısever, takımda sadece kaleci Mert Eren’in cezalı olarak sezonu kapattığına da işaret ederek, “oyuncularımız, ellerinden gelen her türlü çabayı harcıyorlar. Herhangi bir sorun yok. Kartal maçından puan ya da puanlar alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu hafta taraftarlarımızı tribünlerde görüp destek almak istiyoruz. Bizim için 12. Oyuncu çok önemli.” Şeklinde konuştu.

Öte yandan Tekirdağspor teknik sorumlu olarak Mehmet Emin Çakıroğlu ile anlaştı. Mehmet Emin Çakıroğlu’nun yardımcılığına ise Tekirdağ’dan tanıdık bir isim getirildi. Bu ismin de Hasan Olpak olduğu belirtildi.

Habertrak/Timuçin Çınar