DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.155,27 6.386
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Topkapı Sarayı’nı gezdiler

Son Güncelleme :

28 Haziran 2018 - 9:53

Boğaz turu attılar

Edirne, Tekirdağ, İzmit, Yalova, Adapazarı ve İstanbul’da görev yapan Kültür ve Turizm Bakanlığı işçileri, sendika yöneticileri öncülüğünde aileleri ile birlikte Topkapı Sarayı’nı gezdi ve tekneyle boğaz turuna katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı işçileri, Hak-İş Sendikası’na bağlı Öz-Büro İş Sendikası Ankara 1 No’lu Şube Başkanlığı’nca bu yıl 2’ncisi düzenlenen “Kültür Turizm Şenliği” kapsamında, İstanbul’da bir araya geldi.

“KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ”

İlki geçen yıl düzenlenen ve bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilen Kültür ve Turizm Şenliği’ni organize eden Öz Büro-İş Sendikası’nın Tekirdağ İl temsilcisi Murat Özer, “Sosyal Sendikacılık” anlayışıyla düzenledikleri ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde sendika üyesi işçiler ile ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikleri kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.

“İŞÇİLER VE AİLELERİN MOTİVASYONU ARTIYOR”

Habertrak Gazetesi’ne konuşan Öz Büro İş Sendikası Tekirdağ İl temsilcisi Murat Özer: “Yıl içinde gerçekleştirdiğimiz çeşitli geziler, futbol turnuvaları, tiyatro gösterileri, sosyal ziyaretler ve piknik gibi çok çeşitli etkinliklerde, üyelerimiz ve aileleriyle bir araya geliyoruz. Ferdi kaza sigortası yaptırarak çok önemsediğimizi ifade ettiğimiz işçilerimiz ve ailelerinin sendikamızın bu tür aktivitelerine gösterdikleri yoğun ilgi, bizim de moral ve motivasyonumuzu artırıyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki üyelerimiz ile sendikamıza yeni üye olacak arkadaşlarımızın teveccühlerine ve güvenlerine layık olabilmek konusundaki çalışmalarımızı, Hak-İş konfederasyonumuz ve Öz Büro-İş Sendikası Genel merkezimizin teşvik ve destekleriyle, titizlikle sürdürmeye devam edeceğiz.” Dedi.

TÜM SENDİKALARA ÖRNEK

Özer, “Edirne, Tekirdağ, İzmit, Yalova, Adapazarı ve İstanbul’da görev yapan sendika üyesi Kültür ve Turizm Bakanlığı işçilerimiz ve değerli aileleri ile birlikte bu kez Topkapı Sarayı ve boğaz gezisi düzenledik. Sendikamız çatısı altındaki işçilerimizin moral ve motivasyonunu artıran, sendikal güç ve birliğimizi güçlendiren, üyelerimiz arasındaki dostluk ve dayanışmayı pekiştiren ve gelenekselleştirme yolunda emin adımlarla ilerlediğimiz bu tür sosyal etkinliklerimizin diğer tüm sendikalarımıza örnek olmasını diliyorum. “şeklinde konuştu.

Habertrak/Hülya Ural