DOLAR 32,3723 % -0.35
EURO 34,6863 % -0.37
GRAM ALTIN 2.386,41 % -1,50
ÇEYREK A. 3.901,78 % -1,50
BITCOIN 58.585,51 1.787
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Trakya Bağbozumu Festivali ulusal basında

Son Güncelleme :

20 Eylül 2018 - 11:26

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Trakya Bağbozumu ve Ekoloji Festivali, son yılların en çok ses getiren etkinliği olurken, festival etkinlikleri ve konserler, ulusal basında ve televizyonlarda geniş yer buldu.

SEKİZ AYRI ULUSAL TV KANALI FESTİVAL HABERLERİNE YER VERDİ

Sekiz ayrı televizyon kanalında haber bültenlerinde ve magazin programlarında yer verilen 4. Trakya Bağbozumu ve Ekoloji Festivali, ulusal basın temsilcileri tarafından da yakından takip edildi. Üç gün boyunca çeşitli etkinliklerin ve her akşam Türkiye’nin en sevilen şarkıcılarının konserlerinin yer aldığı festival, dördüncü yılında Türkiye çapında tanınan bir festival olma özelliği kazandı.

KIRAÇ, BURCU GÜNEŞ VE FERHAT GÖÇER SOSYAL MEDYAYI SALLADI

CNN TÜRK, Haber TÜRK, Show TV, Kanal 24, Ulusal Kanal, Ülke TV, Uçan Kuş TV ve Tek Rumeli gibi ulusal yayın yapan televizyon kanalları, haber ve magazin programlarında 4. Trakya Bağbozumu ve Ekoloji Festivali’ne geniş yer ayırdı.

Konserleri ile on binlerce Tekirdağlıyı coşturan Kıraç, Burcu Güneş ve Ferhat Göçer de festivalle ilgili kendi sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundular. Yüz bine yakın beğeni ve sayısız yorum alan festival paylaşımları, sosyal ağlarda Süleymanpaşa’nın tanıtımına büyük katkı yaptı. Habertrak/Ferhat Akgün