DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.064,50 6.445
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

“Trakya’nın güzelliğini hissettik”

Son Güncelleme :

13 Temmuz 2018 - 11:22

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çorlu Sarılar Mahallesi’nde yaşanan tren kazasında; Sarılar sakinlerinin tüm imkânlarını kullandıklarını ve kazazedelere yardım ettiklerini belirterek   “Vatandaşlarımız traktörlerle birlikte bütün imkanlarını seferber ederek, gerekirse yürüyerek yardım için kaza yerine koştu.  Trakya’nın o güzelliğini bir kez daha bizlere hissettirdi.” dedi.

Sarılar halkının kazaya ilk yardıma koşanlardan olduğunu ifade eden Vali Ceylan, “Devlet ve millet olarak hep birlikte kaza yerindeki yaralılarımıza ve vefat edenlere en kısa sürede ulaşıldı ve gerekli tedbirler alındı. Muhtarımız anında bizimle irtibata geçti ve hemen olay yerine ulaştı.  Vatandaşlarımız traktörlerle birlikte bütün imkanlarını seferber ederek gerekirse yürüyerek yardım için kaza yerine koştu.  Trakya’nın o güzelliğini bir kez daha bizlere hissettirdi. Bizler de AFAD, itfaiye ve 112 acil ekiplerimizle en kısa sürede olaya müdahale ettik. Şu anda hastanelerimizde 7’si ağır 40 kişinin tedavisi sürüyor. Tekrar hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Mehmet Ceylan, beraberinde Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Şahin Karakaş, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, İl Sağlık Müdürü Cengiz Becerir, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Erol ile birlikte Sarılar Mahallesi yakınlarında pazar günü meydana gelen tren kazasını duyar duymaz yardıma koşan, traktörleriyle yaralıları taşıyan Sarılar Mahallesi sakinlerine teşekkür ettiler.

Habertrak/Aytaç Doğaner