DOLAR 32,3734 % -0.06
EURO 34,9046 % 0.19
GRAM ALTIN 2.390,64 % -0,26
ÇEYREK A. 3.908,70 % -0,26
BITCOIN 61.851,68 4.603
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Tüm gözler evdeki maça çevrildi

Son Güncelleme :

18 Kasım 2017 - 12:15

Yarın evinde Sultenbeyli Belediyespor’u ağırlayacak olan Tekirdağspor’da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Yarın oynanacak maç için çarşıda ve AVM önünde kurdukları stantlarla bilet satışı yapan Tekirdağspor yönetim kurulu üyeleri taraftardan destek beklediklerini dile getirdiler.

  1. Ligde mücadele eden Tekirdağspor geçtiğimiz hafta galibiyet alarak derin bir nefes aldı. Namık Kemal Stadı’nın çim onarım çalışmalarının bitmesinin ardından mabedinde ilk maçına çıkacak olan Tekirdağspor hazırlıklarına devam ediyor. Evinde ilk maçına çıkacak olan Tekirdağspor taraftarının da desteğini arkasına alarak galibiyete ulaşmak ve 3 puanı hanesine yazdıran taraf olmak istiyor.

BİLET SATIŞINA BAŞLADILAR

Yarın oynanacak maç için hazırlıklarını yapan takımın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de canla başla evlerinde oynayacakları ilk maça odaklanmış durumdalar. Taraftarının önüne çıkacak olan Tekirdağspor yönetim kurulu üyeleri Yapı Kredi bankasının bulunduğu kavşağa ve AVM önüne kurduğu stantlar ile taraftarlara ulaşarak bilet satışı ve kombine satışına başladı.

Tekirdağspor Kulüp Başkanı Turgay Kartaldoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamasında: “Tüm taraftarlarımızı evimizde oynayacağımız ilk maçta yanımızda görmek istiyoruz. 12. Adamın desteğini alarak galibiyete ulaşan taraf olmak istiyoruz. Kurduğumuz stantlardan taraftarlarımıza kombine ve bilet satışı yaparak tribünlerimizi doldurmak istiyoruz. Kombinelerimiz 100 lira bu haftaki maçın açılış maçı olması nedeniyle biletlerimiz de 20 TL olacak. Tekirdağ takımına sahip çıkmalı ve tribünlerdeki yerini almalıdır, taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var.” dedi. Habertrak/Hülya Ural-Canlı