DOLAR 32,5295 % 0.43
EURO 34,7810 % 0.47
GRAM ALTIN 2.405,41 % 1,06
ÇEYREK A. 3.932,84 % 1,06
BITCOIN 57.538,00 -6.077
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Uluslararası alanda başarılarını sürdürüyor

Son Güncelleme :

14 Temmuz 2018 - 10:42

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, geçtiğimiz hafta Polonya’da düzenlenen Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası’nda 11 yaş kategorisinde Avrupa İkincisi olan Şahin Ergin’i makamında ağırladı.

Kültüre, sanata ve spora verdiği destekle, çocukların gelişimi için geliştirdiği projelerle ilklere imza atan Süleymanpaşa Belediyesi, spor alanında da uluslararası alanda başarılı geri dönüşler almaya devam ediyor. Süleymanpaşa Belediyesi’nin destek verdiği genç satranç sporcusu Şahin Ergin, bu yıl Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği üçüncülüğün ardından geçtiğimiz günlerde Polonya’nın Krakow kentinde düzenlenen Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası’nda da 11 yaş kategorisinde Avrupa ikincisi oldu.

“DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

29 Haziran – 8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonada Blitz (Hızlı oyun) kategorisinde mücadele ederek Süleymanpaşa’ya ikincilik ödülü ile dönen ve Süleymanpaşa’nın gururu olan Şahin Ergin’i makamında misafir eden Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, genç sporcuyu tebrik ederek başarılı sonuçların artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Eşkinat, belediye olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Eşkinat, “Biz belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Yeter ki çocuklarımız başarılı olsunlar. Genç yaşta Türkiye ve Avrupa düzeyinde başarılı sonuçlar elde eden Şahin kardeşimize de desteğimiz her zaman devam edecek. Kendisinden de önce Türkiye sonra Avrupa Şampiyonluğu sözü aldık. Başarıları daim olsun,” diye konuştu.

ŞAHİN ERGİN BAŞKAN EŞKİNAT’A TURNUVA TİŞÖRTÜ HEDİYE ETTİ

Desteklerinden ötürü Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a teşekkür eden Şahin Ergin de Eşkinat’a turnuvanın hatıra tişörtünü hediye etti. Öte yandan, ziyarette Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır, Tekirdağ Satranç İl Temsilcisi Aylin Aydoğdu, Avrupa İkincisi Şahin Ergin, Annesi Seyide Ergin ve Antrenörü Necati Şentürk de hazır bulundu. Habertrak/Aytaç Doğaner