DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.645,84 3.071
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Vekil ve Başkandan mahalle ziyareti

Son Güncelleme :

31 Ağustos 2018 - 11:36

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Gözsüz, Karacahalil ve Elmalı Mahallelerine ziyarette bulundular.

Mahallelerde ki kahvehanelere gidilerek gerçekleştirilen ziyaretlerde; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ile Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten, Belediye Meclis Üyeleri Nuran Başkütük, Recai Örs ve Hüseyin Vasfi Güner yer aldı.

Sohbet eşliğinde geçen ziyaretlerde CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Gözsüz, Karacahalil ve Elmalı mahalleleri sakinlerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Malkara Belediyesi’nin devam eden çalışmaları, projeleri ve yatırımları hakkında detaylı bilgiler verdiler.

Mahalle ziyaretleri esnasında ayrıca mahalle sakinlerinin önerilerini ve isteklerini dinleyen CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, belirtilen isteklerin en kısa sürede yerine getirileceğini belirttiler.

Gözsüz, Karacahalil ve Elmalı mahalle sakinleri, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul´a gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirip kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Habertrak/Ferhat Akgün