DOLAR 32,4779 % 0.16
EURO 34,9274 % 0.07
GRAM ALTIN 2.402,55 % 0,24
ÇEYREK A. 3.928,17 % 0,24
BITCOIN 59.252,00 2.119
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Yağcıoğlu yine açık ara favori

Son Güncelleme :

08 Kasım 2019 - 15:15

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

CHP’de kongre takviminin açıklanmasıyla birlikte heyecan git gide tırmanıyor. CHP Süleymanpaşa’da delege seçimleri yarışını İlker Yağcıoğlu’nun büyük farkla kazanması beklenirken rakiplerinin oldukça geride kaldığı parti tabanının da ki neredeyse tüm grupların Yağcıoğlu ismi üzerinde birleştiği bilgisine ulaşıldı.

CHP Süleymanpaşa İlçe Başkan adayı İlker Yağcıoğlu süreci değerlendirirken hem kaybedilen yerel seçim süreciyle hem de yaklaşan delege seçimleriyle ilgili birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

‘’SÜLEYMANPAŞA’YI GERİ ALACAĞIZ’’

‘’Güçlü Gelecek Birlikte Gelecek’’ sloganıyla yola çıkan Yağcıoğlu kongre süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamada birlik beraberlik mesajı verirken şu ifadeleri kullandı; Artık yerel seçim sonrasında ortaya çıkan talihsiz sonucun izlerini silip, birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza yürümenin tam zamanıdır. Sevgimizi, azim ve kararlılığımızla büyüteceğiz. Hep birlikte başaracağız ve hep birlikte kazanacağız.

 ‘’İNADINA KUTUPLAŞMAYACAĞIZ İNADINA BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ’’

Birileri hala bizleri kutuplaştırmaya ve birlik beraberlik ortamını bozmaya çalışsa da bu tahriklere kapılmayacağız. Bu kutuplaşmayı yaratmaya çalışanların parti içerisinde kavga çıkararak kime hizmet ettiklerini de parti tabanımızın takdirine bırakıyorum. Çünkü tam da bu zaman da kavgaya değil kucaklaşmaya ihtiyacımız var.  Yeni dönemde bir arada, omuz omuza, ötekileştirmeden ve tüm örgütümüzü kucaklayarak, her zaman yanınızda durup destek vererek, dili, dini, kökeni ne olursa olsun hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. İfadelerini kullandı.

‘’YAĞCIOĞLU MAĞDUR EDİLDİ’’

Süleymanpaşa ‘da kaybedilen yerel seçimle ilgili olarak ise parti tabanından Yağcıoğlu’na desteğin çığ gibi olduğu gözlerden kaçmıyor. Partililer örgütün tam desteği olmasına rağmen güven anketinde en önde çıkmasına rağmen İlker Yağcıoğlu’nun aday gösterilmeyerek haksızlığa uğradığı ve aday olması durumunda seçimin kesinlikle kazanılacağı fikrinde birleşiyor.

Aday yapılmayışıyla ilgili olarak ise “Kırgın değil üzgünüm çünkü adaylığım durumun da seçimden partimiz büyük zaferle ayrılacaktı, ancak şimdi bu seçimin izlerini hep birlikte sileceğiz. Emanetimizi geri alacağız.” Dedi.

‘’TAHRİKLER BİZİ MOTİVE EDİYOR’’

Sosyal medya üzerinden kendisine yönelik yapılan eleştirilere de değinen Genç Başkan, “Eleştiriler her zaman olacak. Olmalı da. Bunlar bizlerin gelişimine ve hatayı en aza indirmemize vesile olacaktır.

Ancak iftirayı ve tahrikleri kınıyorum. Zaten bu işleri yapanları biraz araştırırsanız kime ve neye hizmet ettikleri ortadadır. Yerel seçimlerin mağlubiyetinin sorumluluğunu üzerinden atmaya çalışanların partimizi bölmeye ve kutuplaştırmaya çalışmasını ve bunu da birkaç maşa kullanarak yapmasını üzülerek seyrediyoruz. Ama daha önce de dediğimiz gibi inadına birleşeceğiz. Sevgimizi, azim ve kararlılığımızla büyüteceğiz.” dedi.

 TABAN YAĞCIOĞLU İSMİNDE BİRLEŞTİ

Delege seçimlerini açık ara kazanması beklenen Yağcıoğlu’nun seçimler öncesinde parti içerisinde ki hemen hemen tüm grupların desteğini arkasına aldığı ve seçimlerden zaferle ayrılacağı CHP kulislerinde yüksek sesle ifade ediliyor.