DOLAR 32,3766 % -0.33
EURO 34,7159 % -0.3
GRAM ALTIN 2.393,74 % -1,20
ÇEYREK A. 3.913,77 % -1,20
BITCOIN 57.669,51 0.575
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Yel Malkara’da ki seçimlerle ilgili konuştu; “Etkileme girişiminde bulunduğum doğru değil”

Son Güncelleme :

02 Nisan 2018 - 20:00

Geçtiğimiz gün Malkara’da gerçekleştirilen Malkara Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası seçimlerinin yansımaları sürüyor.

Seçimin ardından Malkara’da seçimlere Mustafa Yel’in müdahale ettiği ve seçimleri taraf olduğu ekiplerin kaybettiği iddiaları üzerine sosyal medya dan zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Bazı Malkaralıların iddialarını yalanlayan Yel yaptığı açıklamada ‘’CHP’li Belediyeleri sert bir dille eleştirirken CHP’li Belediyeler başarısızdır. Ayrıca seçimlere müdahil olduğum iddiaları da gerçeği yansıtmamaktadır. ’’şeklinde konuştu.

Yel sosyal medya da yaptığı açıklamada, ‘’Malkara’da Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinde ve Ticaret Borsası seçimlerinde birilerini etkileme konusunda girişimlerde bulunduğum iddiası doğru değildir. CHP’nin zihin bulanıklığı ve panik havasını yansıtması bakımından önemli bir konu. Malkara’da olsun diğer ilçelerde olsun belediyeler aciz durumdalar bu sebeple bazı saldırılarda bulunuyorlar.

Bizler Ak Parti vekilleri olarak ilçelerimize gidiyoruz. Ticaret ve sanayi odası ve Ticaret Borsası seçimleri olduğundan dolayı Malkara programımızı iptal ettik.

Bizler odalar ve sivil toplum örgütleri seçimlerinde herhangi bir etkileşim içerisine girmemekteyiz. Odalar olsun dernekler olsun her meslek grubunun tercihine saygı duyuyoruz. Ve hepsine eşit mesafedeyiz. Kazanan isimler önemli değil. Onların menfaatlerinin korunması için onların yaptığı girişimlerinde takipteyiz. Bizim gündemimizde bunlar yok .

Bizler vatandaşımızın bizlerden beklediği hizmetleri çözmeye odaklandık. Millete hizmetkarlık konusunda yapılması gereken neyse bunları çözüm noktasına getirmeye çalışıyoruz.

Bu iddiaları reddediyorum. Çok gezen bir vekilim ben Tekirdağ’da Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’sinin belediyelerinden memnun olan duymadım görmedim.

Bu işi layıkıyla yapabilecek olan Ak Parti kadrolarının 11 ilçede ve büyükşehirde görev alacaklarını ve Ak Parti belediyeciliğinin Tekirdağ’a çok önemli hizmetler getireceğini düşünüyorum.

Bu gün CHP’de başarılı on belediye gösterilemez Ak Parti’de ise başarısız on belediye gösterilemez.

Çeşitli yöntemlerle algı yönetmeye çalışarak inşalar etkilenmeye çalışılmaktadır.’’ İfadelerini kullandı. Habertrak/Hülya Ural