DOLAR 32,2705 % -0.23
EURO 34,8204 % -0.02
GRAM ALTIN 2.416,17 % 0,95
ÇEYREK A. 3.950,43 % 0,95
BITCOIN 63.868,00 -0.34
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Yeni yerinde hizmet verecek

Son Güncelleme :

02 Eylül 2020 - 15:41

Babaeski İlçesinde İnşaat ve Emlak Sektöründe önemli iş yerlerinden biri olan, İş Kadını Hava Güneş ve İş Adamı Cemil Kaşka’nın sahibi oldukları “Güneş Emlak ve İnşaat Şirketi” yeni Ofisinin açılışını Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı ile birlikte görkemli bir şekilde gerçekleştirdi.

Daha önce Hacı Hasan Mahallesi’nde ki adresinde yer alan “Güneş Emlak ve İnşaat Şirketi” yeni Ofisini, Gazi Kemal Mahallesi, Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Caddesi No: 24 (Noter Yanı) taşıdı.

Yeni Ofisin açılış kurdelesini, Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Türkay Topal, “Güneş Emlak ve İnşaat Şirketi” Sahipleri Hava Güneş ve Cemil Kaşka ile birlikte kestiler.

Başkan Hacı, açılış töreninin yaptığı konuşmada; “Ekonominin en bozuk olduğu dönemde böyle bir iş yeri açma cesaretinde bulunan, “Güneş Emlak ve İnşaat Şirketi” Sahipleri Hava Güneş ve Cemil Kaşka kardeşlerime teşekkür ediyorum. Babaeski İlçemize göre çok şık çok güzel bir işyeri olmuş, burada yeni imkânlar, yeni fırsatlar doğacak kişilere, belki birkaç kişi burada çalışacak, belki aldığı inşaatlarda, Ustalarımıza, işçilerimize, nalburlarımıza, esnafımıza bir takım imkânlar sağlayacaktır. Ben kendilerini tebrik ediyorum hayırlı olsun diyorum.” Dedi.

Yeni tip Coronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı tedbirleri kapsamında gerçekleşen iş yerinin açılış törenine; Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Belediye Başkan Vekili Ersin Çoban, İl Genel Meclis Üyesi İlhan Okumuş, İYİ Parti Babaeski İlçe Başkanı Ayhan Akcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gelecek Partisi Kurucu Babaeski İlçe Başkanı Şükran Özlem Tosunlu, Teşkilat Başkanı Anıl Kandil ve Medya ve İnsan Haklarından Sorumlu Başkan Alev Arslan, İYİ Parti Lüleburgaz Teşkilatından Ahmet Sayar, Ceyhun Tangül, Rezzan Tek, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Türkay Topal, Ziraat Odası Başkanı Şahin Arslan, Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, İş Adamı A. Münür Bederli, Av. Ercüment Berk, ADD Babaeski Şube Başkanı Fatma Durak, Emekli Tuğgeneral Vedat Şakir Korular, Dindoğru Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kahraman, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Muzaffer Tabak, Önceki Dönem Nadırlı Köyü Muhtarı Mehmet Akcan ve çok sayıda davetli katıldı.

“Güneş Emlak ve İnşaat Şirketi” Sahipleri Hava Güneş ve Cemil Kaşka, açılış töreni sonunda gelen davetlilere, meyve suyu ve kuru pastadan oluşan bir kokteyl ikram ettiler. Habertrak/Feyza Sevim