DOLAR 32,4377 % 0.13
EURO 34,8319 % -0.01
GRAM ALTIN 2.400,22 % 0,14
ÇEYREK A. 3.924,36 % 0,14
BITCOIN 59.405,67 4
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Yenilikte öncü olacağız”

Son Güncelleme :

06 Aralık 2018 - 11:03

CHP’de artık Süleymanpaşa belediye Başkan adayı olmasına kesin gözle bakılan İlker Yağcıoğlu, ortaya koyacakları belediyecilik anlayışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“BİZİMLER HERKES KAZANACAK”

CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan A. Adayı Yağcıoğlu, çıkış sloganımızda da belirttiğimiz gibi “Bizimle herkes kazanacak. Bizimle gençler, emekliler kadınlar, kobiler kazanacak. Bizimle Süleymanpaşa’da yaşayan tüm hemşerilerimiz kazanacak. Çünkü toplumun her kesimine hizmet götüren bir yönetim anlayışı ve projelerle karşınızda olacağız.” İfadelerini kullandı.

“KENTİMİZDE YENİ NESİL BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ”

Toplumsal hassasiyetlerin göz önünde bulundurulacağı bir belediyecilik anlayışıyla kenti yöneteceklerini ifade eden genç isim, “Hem hemşerilerimizle hem de bilimle iç içe bir belediyecilik anlayışıyla hemşerilerimizin de katkılarını alarak Süleymanpaşa’yı hep birlikte yöneteceğiz.” dedi.

“KAYNAKLARIMIZI OLDUKÇA VERİMLİ KULLANACAĞIZ”

Öte yandan kaynakları oldukça verimli kullanacaklarını belirten Yağcıoğlu, Süleymanpaşalıların gurur duyduğu, katılımcı, yenilikçi, modern, güler yüzlü, dinamik, eşitlikçi, çözüm odaklı ve her işin merkezine vatandaşlarını koyan, kaynaklarını verimli ve etkili kullanan, yeni nesil bir belediyecilik anlayışı ile çağdaş ve sürdürülebilir bir belediyecilik sunmayı misyon edineceklerinin altını çizdi.

“YENİLİKTE ÖNCÜ OLACAĞIZ”

Ayrıca en büyük vizyonun kentin ve vatandaşların ihtiyaçlarına doğru yanıt vermek olduğunu belirten genç Başkan Adayı, “Yenilikte öncü bir belediye olarak, kentlilik bilincine sahip, ticaret ve yüksek teknolojide öncü, Süleymanpaşa’nın kültürel, doğal, tarihi ve ekonomik değerlerini akılcı bir biçimde değerlendiren, üniversitesiyle, turizmiyle, herkesin yüzünün güldüğü, yeni nesil belediyecilikte de öncü bir Süleymanpaşa vizyonumuz olacak” şeklinde konuştu.

Habertrak/Özlem İnan