DOLAR 32,3194 % -0.14
EURO 34,7597 % -0.12
GRAM ALTIN 2.389,14 % -0,32
ÇEYREK A. 3.906,24 % -0,32
BITCOIN 59.106,00 0.963
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°

Yıl sonu programı gerçekleştirildi

Son Güncelleme :

10 Mayıs 2018 - 14:13

Malkara Belediye Akademisi eğitmenleri ve öğrencilerinin birlikte hazırladığı Belediye Akademisi Yıl Sonu Programı, saatleri arasında Malkara Kültür Sarayı’nda vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Belediye Akademisi Yıl Sonu Programına; 95. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdem Murat Tatlı, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile eşi Seda Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, kursiyer öğrenciler, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

“MALKARA İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜN”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Bugün geldiğimiz noktada bakıyorum 700’ü aşkın kursiyerimiz, 20’yi aşkın kurslarımız var. “Hayat Boyu Öğrenme” sloganıyla yola çıkmıştık. Gerçekten yola çıktığımız slogana uygun bir şekilde hizmet ediyoruz. Bugün 6 yaşından 65 yaşına kadar değişik yaş gruplarından kursiyerlerimiz var.  Yine Malkara’ya kazandırdığımız Orhan Öztrak Ortaokulu ile Malkara Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime verdiği önemle, hemşerilerimizin kişisel gelişimine katkılarımız çok fazla. Tabii ki bu kurumları çalışır hale getirmek bizlerin görevi. Hemşerilerimizin artan ilgisini görmek, bu kurumlara sahip çıktığını görmek ve bu kurumların sonucunda ciddi anlamda iyi bir yere gelen öğrencilerimizin olduğunu görmek, hemşerilerimizin dedikodu kültürü yerine iletişim kültürüne geçtiğini görmek, siyasi, ekonomik ve sosyal farklılıkların ortandan kalktığı ve Malkaralı hemşerilerimizin hemşerilik bilincinde buluştuğunu görmek bizler için gerçekten mutluluk verici. Yarın yine Malkara için önemli bir gün. Kültür Sarayımız artık vaktini dolduruyor. Yarın Emniyet Müdürlüğümüzün yanında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Çok Amaçlı Salon’un ihalesi var. Umuyorum bu projede güzel bir şekilde neticelendirilecek. Haziran ayının sonlarına doğru temel atma töreniyle önümüzde ki yıl da Malkaralı hemşerilerimizi daha modern salona kavuşturmuş olacağız. Ben geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Belediye Akademisi ve Belediyemizin tüm kurumlarına sahip çıktığınız için tekrar teşekkür ediyorum. Sevgiler saygılar sunuyorum.” dedi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul konuşmasının ardından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvasında dereceye giren öğrencilere madalyalarını takdim etti.

Madalya takdiminin ardından Malkara Belediye Akademisi İzci Grubu öğrencileri yemin ederek, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’dan belgelerini aldılar.

1 YILLIK EMEKLERİ SERGİLENDİ

Malkara Belediye Akademisinde yıl boyunca eğitim alan kursiyerler Drama, Piyano, Keman, Gitar, Modern Dans, Jimnastik Grupları ve Halk Oyunları gösterileri sanatseverlerden tam not aldı.

Kursiyer öğrenciler, Malkara Belediye Akademisi Yıl Sonu Programına gelen misafirler ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un da eşlik ederek söylediği İzmir Marşı ile program son buldu.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Belediye Akademisi Yıl Sonu Programı öncesi Belediye Akademisi kursiyerlerinin bir yıl boyunca emek edip, ter dökerek hırsla, canla, başla hazırladıkları el emeği ürünlerinin sergilendiği sergileri gezip, yapılan çalışmaları yakından inceledi. Habertrak/Aytaç Doğaner