DOLAR 32,3812 % -0.32
EURO 34,7745 % -0.12
GRAM ALTIN 2.411,83 % -0,45
ÇEYREK A. 3.943,35 % -0,45
BITCOIN 57.594,37 -3.646
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

“Yüksek performansları garanti ediyoruz”

Son Güncelleme :

10 Nisan 2019 - 15:20

Özel Tekirdağ Meriç Kişisel Gelişim Kursu, sınava hazırlık safhasında, deneyimli öğretmen ve etkili rehberlik anlayışıyla öğrencilere yol göstermeye devam ediyor.

Öğrencilere yol gösterici olmayı ilke edinen Özel Tekirdağ Meriç Kişisel Gelişim Kursu, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli şubeleri ile Trakya’da başarıya giden yolda hizmet veriyor.

“ÖĞRENCİLERİMİZE YOL GÖSTERİCİ OLMAYI KENDİMİZE İLKE EDİNDİK”

Özel Tekirdağ Meriç Kişisel Gelişim Kursu Müdürü Cansu Ayten, bilginin egemenliğine inanan bir kurs olarak öğrencilere yol gösterici olmayı ilke edindiklerini kaydederek, “Meriç Kişisel Gelişim Kursları, kişinin kendisinde belirlediği eksiklikleri tamamlama isteğiyle gittiği kurslardır. Kişisel Gelişim Kursu, tüm dünyada yaşanan küreselleşmenin ve de değişen dengelerin bir gereği olarak daha donanımlı ve yetkin bir genç nüfus yetiştirmek için ihtiyaç duyduğumuz eğitimi karşılar. Eğitimde köklü bir geçmişe sahip olan, güçlü, dinamik, yenilikçi ve üretken eğitim uygulamasını benimseyen ve bilginin egemenliğine inanan Özel Tekirdağ Meriç Kişisel Gelişim Kursu olarak bizler her zaman değerli öğrencilerimize yol gösterici olmayı kendimize ilke edindik.” Şeklinde konuştu.

“YÜKSEK PERFORMANSLARI GARANTİ EDİYORUZ”

Öğrencilerin kariyer sahibi olma hedeflerini daha yükseğe çıkardıklarını kaydeden Müdür Ayten, “Edindiğimiz bu ilke doğrultusunda ortaokul, lise ve mezun gruplarımızda deneyimli öğretmen kadromuz ve etkili rehberlik anlayışımızla eğitim veriyoruz. 12.sınıf ve mezun gruplarımızda verdiğimiz eğitimle öğrencilerimizin kariyer sahibi olma hedeflerini daha yükseklere çıkarıyoruz. Sağlamış olduğumuz kaliteli eğitimimiz ve profesyonel desteğimiz ile iş hayatında gösterecekleri yüksek performansları garanti ediyoruz. Her geçen gün başarı grafiğini daha yukarılara taşıyan ve geleceğe emin adımlarla yürüyen Meriç Eğitim Kurumları olarak Tekirdağ, Edirne, Kırklareli şubelerimiz ile demokrasiye inanan felsefesiyle çağdaş, yenilikçi, projelerimizle ülkemize ve insanlığa hizmet etmeye devam edeceğiz.” Değerlendirmesinde bulundu.

Habertrak/Özlem İnan