DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.967,75 1.604
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Yüksel’den üniversite müjdesi

Son Güncelleme :

20 Mart 2019 - 11:53

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Barbaros İlkokul’unun bulunduğu alana Denizcilik ve Lojistik Meslek Yüksek Okulu müjdesi verdi. Yüksel “Barbaros’taki yaz aylarının canlılığı, üniversite sayesinde kışın da devam etmiş olacak. Şimdiden Barbaros’ta yaşayan tüm hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

AK Parti Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Namık Kemal Üniversite’si Rektörü Mümin Şahin ile birlikte Barbaros İlkokulu’nun bulunduğu alanda incelemelerde bulunduklarını ve Denizcilik ve Lojistik Meslek Yüksek Okulu’nun yatırım projesiyle ilgili çalışmalarının başlayacağını ifade etti.

“YATIRIM PROGRAMI ÇALIŞMALARI BAŞLATILACAK”

Barbaros’taki yaz aylarının hareketliliğinin kurulacak olan üniversite sayesinde kışın da hareketlilik getireceğini ifade eden Yüksel, “Bu akşam Namık Kemal Üniversite’si Rektörü Sayın Mümin Şahin ve TBMM Başkanı’mız Sayın Mustafa Şentop ile birlikte Barbaros İlkokulu’nun bulunduğu alanda idik. Meclis Başkanı’mıza Barbaros’umuza Denizcilik Meslek Yüksek Okulu ve Lojistik Meslek Yüksek Okulu’nun bir arada olduğu, bu alanda bir okul ihtiyacımız olduğunu kendisine belirttik. Kendisi de yarın itibariyle inşallah bu gerekli girişimleri başlatacağını, bu konuyla ilgili yatırım programı ile ilgili gerekli çalışmaları başlatacağını müjdeledi. İnanıyorum ki; Barbaros’un yazın olan canlılığının aynısının üniversite sayesinde kışın da Barbaros’taki hareketlilik devam etmiş olacak. Şimdiden Barbaros’ta yaşayan tüm hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Öncelikle NKÜ Rektörü Sayın Mümin Şahin’e ve TBMM Başkanımız Sayın Mustafa Şentop’a Barbaros’umuza göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Habertrak/Özlem İnan