DOLAR 32,3244 % -0.05
EURO 34,8531 % 0.05
GRAM ALTIN 2.415,24 % 0,91
ÇEYREK A. 3.948,92 % 0,91
BITCOIN 63.131,97 -1.206
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Yüksel’den üst düzey temas

Son Güncelleme :

25 Aralık 2020 - 13:08

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile gerçekleştirdiği ziyarette Millet Bahçesi Proje Alanı’ndan ilerleyen günlerde açıklayacakları sürpriz projeye kadar birçok detayı ele aldıklarını kaydetti.

TBMM Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Karaküçük, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ı makamında ziyaret ettiler.

“SÜRPRİZ PROJEMİZİN DAHA DETAYLARINI ELE ALDIK”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, söz konusu ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak yakın zamanda projelerle ilgili yeni gelişmeleri açıklayacağı bilgisini verdi. Yüksel açıklamasında; “Bugün TBMM Başkanımız, Tekirdağ Milletvekilimiz Prof. Dr. Sn. Mustafa Şentop hocamızın tensipleriyle, Tekirdağ Milletvekilimiz Sn. Çiğdem Koncagül ve Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Şenol Karaküçük ile birlikte Milli Savunma Bakanımız Sn. Hulusi Akar’ı makamında ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz ziyarette, Süleymanpaşa’mızın gerçek anlamda çehresini değiştirecek birçok projemizle ilgili kıymetli Bakanımızla istişare etme fırsatını bulduk. Türk Ordusunun yetiştirdiği seçkin devlet adamlarımızdan biri olan ve benim de kendisine derin saygı duyduğum kıymetli bakanıma, yakın ilgi ve alakalarından dolayı can-ı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Millet Bahçemizin Proje Alanı, Sahilimizde bulunan eski orduevinin bulunduğu alanın düzenlenmesi, Tekirdağ Spor Tesislerinin yapılmasını planladığımız alanın son durumu, Kentsel Dönüşüm proje alanlarına ilişkin konuları görüştüğümüz ziyarette, önümüzdeki günlerde açıklayacağımız bir sürpriz projemizin daha detaylarını ele aldık.” İfadelerini kaydetti.

Habertrak/Özlem İnan