DOLAR 32,3424 % -0.45
EURO 34,6805 % -0.42
GRAM ALTIN 2.392,41 % -1,25
ÇEYREK A. 3.911,59 % -1,25
BITCOIN 58.371,09 1.385
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Yüksel’den Yağcıoğlu’na sert cevap

Son Güncelleme :

16 Kasım 2019 - 16:08

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Soğukkuyu-Ördekli Dere mevkiinde gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını inceleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, burada Yağcıoğlu’nun kendisiyle ilgili olarak yaptığı sert açıklamalara yanıt verdi.

Yüksel açıklamasında şunları kaydetti: “Öncelikle buradan İlker Yağcıoğlu’na seslenmek istiyorum: Sayın Yağcıoğlu, bana ‘AK Parti’nin Tekirdağ CEO’su’ demişsin. Keşke seçimlerde karşıma sen çıkmış olsaydın da, daha sert bir yarış geçseydi aramızda. Ekrem Eşkinat’la yan yana geldiniz ama yine de seçimlerde başaramadınız. Bunu kabul edin arkadaş. Niçin? Beş yıl boyunca senin belediye başkanın yattı.

“BENİ ELEŞTİRDİĞİN KADAR BELEDİYE BAŞKANINI ELEŞTİRSEYDİN”

“Beni eleştirdiğin kadar belediye başkanını eleştirseydin, bu seçimi kaybetmemiş olurdunuz. Ama en ağırıma giden de şu: ben Cüneyt Yüksel olarak şunu çok rahat söyleyebiliyorum. Demişsin ki: ‘Çevre yolunda yarın öbür gün zimmet çıkarsa ne olacak?’ Eğer ki ben milletime hizmet ettiğim için yargılanacaksam hiç de eyvallahım yok. Darağacına gitmeye bile razıyım. O millet 60 bin kişi o yolu kullanıyor. Büyükşehir Belediyesi’ne söylüyorum: ‘Bu yolu yap’ ‘Bizim değil’ diyorlar. Karayolları da ‘Biz orayı Büyükşehir’e terk ettik. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok ’ diyor. Millet o kahırı eziyeti çeksin mi? Neymiş zimmet çıkacakmış…”

“SENİN BÜYÜKŞEHİRİN BANA ASFALT YETİŞTİREMİYOR”

“Haritada Süleymanpaşa sınırları içerisinde görünüyor. O zaman benim demektir vurdum geçtim. Bu konuyla ilgili eleştirileceksem eyvallah. Ne mutlu ki çalıştığım için eleştiriliyorum. Asfaltı nereden alıyorum biliyor musun? Senin büyükşehirin bana asfalt yetiştiremiyor. Buradan Marmaraereğlisi Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ben neredeyse 7/24 orada asfalt üretmek zorunda kalıyorum. Birinde Süleymanpaşa Belediyesi içerisinde asfalt şantiyesi var ama ben Marmaraereğlisi’nden asfalt getiriyorum. Niçin? Ben şehrin içindeki bu asfalt sorununu rahat bir şekilde çözebileyim diye.”

“SANA PEK ŞANS VERMİYORUM”

“İnşallah ilçe başkanı olursun da bunları her hafta daha rahat birbirimize vururuz. Ama maalesef sizde CHP içerisinde gördüğüm tablo da şu. Maalesef seçilme kriterleriniz farklı. Ben maalesef sana da pek şans vermiyorum. Benim gördüğüm tabloya göre genç bir isim ilçe başkanı olmayacak. Biraz daha oturaklı bir isim arayışındalar.”

“KİMSEYİ DUYMAM İŞİME BAKARIM”

“Ben kimseyi duymam. İşime bakarım. Bu saat itibariyle siyasette işime geleni duyarım. Beni eski il veya ilçe başkanlığı söylemlerime getirtirlerse değil İlker hepsi bir araya gelsin konuşalım fark etmez. Ama beni çok fazla siyasete bulaştırmanızı tavsiye etmem. Bırakın ben Belediye Başkanlığı yapayım. Sizde bu şehirde yaşıyorsunuz. Bu şehri yaşamaktan zevk alınacak boyuta getireyim.”