DOLAR 32,4144 % 0.08
EURO 34,7694 % -0.15
GRAM ALTIN 2.396,59 % -0,01
ÇEYREK A. 3.918,42 % -0,01
BITCOIN 58.912,01 1.897
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Yüksel’e sert tepki

Son Güncelleme :

27 Kasım 2020 - 10:41

CHP Süleymanpaşa İlçe Yönetimi, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in görselinin sahildeki Ekmekçioğlu parkın duvarına Atatürk resimlerini geride bırakacak şekilde ve dev boyutta asılmasına tepki gösterdi.

CHP Süleymanpaşa İlçe Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “Bu kadar bireyselleşipte, aynada sadece kendini görme örneğine şahit olmamıştık. Sayın Yüksel’in böylesi bir üstünlük duygusu ve beğenilme gereksinmesi olduğunu bilmiyorduk.” denildi.

“AYNADA SADECE KENDİNİ GÖRME ÖRNEĞİNE ŞAHİT OLMAMIŞTIK”

“Her fırsatta Atatürkçü olduğunu vurgulayan Cüneyt Bey, Atatürk resimlerinin olduğu bir duvara devasa ölçüdeki posterini koyarak, Ulu önderimizi gölgeleyebileceğini mi düşünüyor? “ifadelerinin kullanıldığı açıklamada; “ Güzel İlçemizin sahil kesiminde, Atatürk Bulvarı üzerinde, Rakoczi müzesinin alt tarafındaki bölgenin istinat duvarı onarımı ve ıslah çalışması birkaç aydır Süleymanpaşa Belediyemizce yapılmaktaydı. Bölgede CHP Belediyesi döneminde konulmuş olan, Atatürk resimleri önce sökülmüş ve bakımları yapılarak, tekrar yerlerine takılmıştı. Tam AKP Belediyesi gibi davranmıyor derken, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Sayın Cüneyt Yüksel’in bölgedeki merdiveni kapatacak büyüklükteki, “Yükselen bir Süleymanpaşa için aşkla çalışıyoruz” sloganlı afişiyle kendimize geldik. AKP iktidarındaki son 18 yılda, liderlerin kendi çıkarlarını ön planda tutmalarına defalarca şahit olduk. Reklam ve afişlerde AKP logosu ile Cumhurbaşkanlığı logosunu bile bir arada gördük. Ama, bu kadar bireyselleşipde, aynada sadece kendini görme örneğine şahit olmamıştık. Sayın Yüksel’in böylesi bir üstünlük duygusu ve beğenilme gereksinmesi olduğunu bilmiyorduk. Her fırsatta Atatürkçü olduğunu vurgulayan Cüneyt Bey, Atatürk resimlerinin olduğu bir duvara devasa ölçüdeki posterini koyarak, Ulu önderimizi gölgeleyebileceğini mi düşünüyor? Bu reklamı asacak başka yer mi bulamadı da, Atamızın resimlerinin olduğu duvar seçildi. Takdir Süleymanpaşalı hemşerilerimizindir. Tekirdağlılar kavga istemez. Ama had bilmezliği de sevmez. Atasına da sahip çıkar. Ona yapılacak saygısızlığa müsaade etmez. Sayın Yüksel’e ‘al posterini başka yere as diyoruz.’ ” denildi. Habertrak/Serhat Yeşilipek