DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.581,07 3.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Yurdakul ziyaretlere devam ediyor

Son Güncelleme :

01 Aralık 2017 - 15:29

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Kıraathaneciler Kahveciler ve Büfeciler Esnaf Odasını ile Avcılar Derneğini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde; Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkan Vekili Üzeyir Işık, Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan ve CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Ziyaretlerde Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkan Vekili Üzeyir Işık, Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan ve CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kıraathaneciler Kahveciler ve Büfeciler Esnaf Odası ile Avcılar Derneği Başkanları ve yöneticilerini 10 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Kongresine davet ettiler.

Avcılar Derneği ziyaret esnasında konuşma yapan Avcılar Derneği Başkanı Sadık Akçay; “Biz bu sertifika olayına 2003 yılında başladık. Türkiye’de ilklerden biriyiz. Avcılara eğitim veriyoruz. Eğitim derslerimiz avcılık, avcılığın tarihi, av ahlakı, avcılıkta kullanılan silahlar, av köpekleri ve bütün doğayla ilgili bütün tanıtımları öğretmenlerimiz avcılarımıza ders veriyorlar. Bunların sonunda sınav yapıyoruz. Sınavda başarılı olan arkadaşlar sertifikalarını alarak tüfek kullanma hakkına sahip oluyorlar. Bu şekilde bizim çalışmalarımız devam ediyor. Biz bugüne kadar Malkara’mıza 10.000 civarında kursiyer avcı aday adayımıza eğitim verdik. Yüzde 90’ı başarılı olarak sertifikalarını aldılar.” dedi.

Avcılar Derneği Başkanı Sadık Akçay’ın konuşmasının ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile birlikte Avcılık sınavından başarılı olup avcılık sertifikasını almaya hak kazanan Gürbüz Öncü’ye kurs bitirme belgesini takdim ettiler.

Kıraathaneciler Kahveciler ve Büfeciler Esnaf Odasını ile Avcılar Derneği başkanları ile yöneticileri gerçekleştirmiş oldukları ziyaret için Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkan Vekili Üzeyir Işık ve Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Habertrak/Timuçin Çınar