DOLAR 32,3043 % -0.11
EURO 34,8545 % 0.09
GRAM ALTIN 2.413,71 % 0,84
ÇEYREK A. 3.946,41 % 0,84
BITCOIN 63.532,17 -1.354
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

372 gezgin bisiklet akademisinde konakladı

Son Güncelleme :

09 Ocak 2023 - 16:40

Lüleburgaz’ın dünyaya açılan kapısı Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi 2022’de dünyanın dört bir yanından bisiklet tutkununu ağırladı. Kentin tanıtımında önemli bir yere sahip olan Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi’nde geçen yıl 38 farklı ülkeden 372 bisiklet tutkunu ücretsiz bir şekilde konakladı. Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi’ne en çok ziyaretçinin geldiği ülke ise 101 kişiyle Fransa oldu.

Tüm İmkanlardan Ücretsiz Faydalanılıyor Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi’nde yerli ve yabancı bisiklet tutkunları ücretsiz bir şekilde faydalanıyor. Türkiye’de sunduğu imkanlar ve yapısı nedeniyle tek olma niteliği taşıyan ve dünyada da sayılı tesisler arasında yer alan Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi’nde gezginler konaklama imkanının yanı sıra mutfak, duş ve çamaşır hizmetlerinden de faydalanabiliyor. Tüm bunlarla birlikte Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi’nin çevresini saran veledrom şeklindeki bisiklet parkurunda antrenman da yapabiliyorlar. Gönüllü Turizm Elçileri Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi’nde konaklayan yabancı turistler konaklamanın sonrasında Lüleburgaz’ın gönüllü turizm elçisi oluyor.

 

Gezginler verdikleri plastik mataralarının karşılığında Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi’nde tesis görevlilerinden üzerinde Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi yazılı çelik matara alıyor. Turistler söz konusu mataraları dünyanın gittikleri her noktasında sosyal medya hesaplarında paylaşarak, Lüleburgaz ve Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi’ni anlatarak kenti dünyaya tanıtıyor. Verilen çelik mataralarla geri dönüşüme de katkı sunuluyor. Tüm masraflarını belediyenin karşıladığı akademide bisiklet bakım alanı, otel ve çalışma pistleri bulunuyor.

Haber Merkezi