DOLAR 32,5325 % 0.22
EURO 34,9583 % 0.47
GRAM ALTIN 2.440,79 % 0,09
ÇEYREK A. 3.990,69 % 0,09
BITCOIN 63.188,62 -0.749
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

İSTİKLAL MARŞI’MIZI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI SÜLEYMANPAŞA İLÇE BİRİNCİSİ OLDU

Son Güncelleme :

02 Mart 2024 - 17:47

İSTİKLAL MARŞI’MIZI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI SÜLEYMANPAŞA İLÇE BİRİNCİSİ OLDU

İstiklal Marşını ezbere Güzel Okuma Yarışmasında Süleymanpaşa İlkokulu 4 -B Sınıf öğrencisi Birce Aydın Süleymanpaşa ilçe birincisi oldu.
Süleymanpaşa İlkokulu 4 – B Sınıf Öğretmeni Semra Gürtunca tarafından yarışmalara hazırlanan öğrenci Birce Aydın Trakya Anadolu İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleşen yarı finallerde ilçe birinciliğini kazandı.
Tekirdağ Süleymanpaşa İlkokulu öğrencileri akademik başarıları yanında sosyal aktivite ve yarışmalarda da kendilerini kanıtlayan öğrenciler olarak göze çarpmaya devam ediyorlar.
Süleymanpaşa İlk Okulu Müdürü Abdrurrahman Metinoğlu cuma günü okul bahçesinde gerçekleşen törende yarışmaya katılan okul öğrencilerine katılım belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim ederek onları tek tek onure etti.
Süleymanpaşa İlçe birincisi olan Birce Aydın cuma günü İstiklal Marşı’mızın tüm kıtalarını ezbere bir şekilde bir kez de okul velileri ve öğrencileriyle birlikte söyledi.
Gür bir sesle her bir mısrasının çok derin anlamlar içerdiği İstiklal Marşı’mızı coşkuyla okuyan Süleymanpaşa İ.O 4- B öğrencisi Birce Aydın alanda bulunan herkesi bir hayli duygulandırdı.
İstiklal Marş’ımızı güzel okuma yarışmasının finalleri 6 Mart2024 salı günü Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Finaller neticesinde il birincisi belirlenecek.
Süleymanpaşa Okul Müdürü Abdrurrahman Metinoğlu; “Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Süleymanpaşa ilkokulu olarak eğitim ve öğretimde akademik başarı yanında spor, sanat ve birçok alanda var olarak başarılarımıza başarı katmaya devam edeceğiz.”dedi.
Finaller sonrası belirlenen öğrenci Türkiye finallerine katılarak Tekirdağ’ı temsil edecek.