DOLAR 32,3865 % -0.3
EURO 34,8068 % -0.1
GRAM ALTIN 2.407,77 % -0,62
ÇEYREK A. 3.936,70 % -0,62
BITCOIN 57.719,42 -0.103
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°

 “Öğretmenler toplumumuz için var güçleriyle çalışıyorlar”

Son Güncelleme :

25 Kasım 2020 - 15:44

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajında şunları kaydetti:

“Millî, manevî, insanî, ahlâkî ve kültürel değerlerimizi içtenlikle benimseyen, bunları geliştiren ve koruyan, ailesini, vatanını ve milletini gönülden severek bunları yüceltmek için sürekli çaba harcayan öğretmenlerimiz, yaşadıkları zorluklara rağmen özverili çalışmalarıyla, toplumumuzu münevver hale getirebilmek için var güçleriyle çalışmaktadırlar. Çağdaşlaşmanın, modernleşmenin, kalkınmış ve mutlu bir toplum olmanın yolu da şüphesiz ki; eğitimden geçmektedir. Günümüz modern toplumlarına baktığımızda halklarını donanımlı ve birikimli kılmak adına eğitime büyük önem vermekte olduklarını görürüz. Zira bir milletin yarınları anlamına gelen çocuklarına ve gençlerine yapılan yatırım, o milletin yarınlarına yapılan yatırımdır.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bilgi sahibi, çalışkan, vatanına bağlı, kendini doğru ifade eden faydalı bireyler olarak yetişmesinde emek sarf eden, görevlerini büyük bir ciddiyet ve liyakatle yerine getirmeye çalışan öğretmenlerimizin, görevlerini büyük bir onurla ifa ederek gururla tamamlamış ve emekli olmuş bizleri yetiştiren eğitim camiasındaki tüm öğretmenlerimizin ‘24 Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum.

Bu vesile ile Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan tüm öğretmenlerimize de en içten saygılarımı sunuyorum.”

Haber Merkezi