DOLAR 32,4329 % 0.19
EURO 35,1462 % 0.25
GRAM ALTIN 2.402,31 % 0,23
ÇEYREK A. 3.927,77 % 0,23
BITCOIN 59.496,37 2.892
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Prof. Dr. Şentop, Tekirdağ’daki öğretmenlerle buluştu

Son Güncelleme :

25 Kasım 2020 - 16:04

 

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ’da görev yapan öğretmenler ile “24 Kasım Öğretmenler Günü” buluşmasında online olarak bir araya geldi.

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Konuşmasına 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlayarak başlayan Şentop, öğretmenler ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

İlim ve irfan yolunda bu meşakkatli görevi en iyi şekilde ifa eden öğretmenlere öncelikle bir baba olarak müteşekkir olduğunu kaydeden Şentop, “Sonra da şahsım ve milletim adına her birinize en içten hislerimle şükranlarımı sunuyorum. Biliyorum ki medeniyetimizin ihyası ve geleceğimizin inşası için vermiş olduğunuz üstün gayret ve mücadeleniz her türlü takdirin üzerindedir.” diye konuştu.

Türkiye’de okul öncesinden liseye kadar her seviyede 19 milyon öğrenciye yaklaşık 1 milyon 118 bin öğretmenin hizmet verdiğini belirten Şentop, ülke olarak büyük bir eğitim kadrosuna sahip olunduğunu söyledi.

“ÖNCELİĞİMİZ ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLERİMİZİN SAĞLIĞI”

Salgın tedbirleri sebebiyle bir müddet daha öğretmenlerin, öğrencileriyle, kendisinin de öğretmenlerle kameralar aracılığıyla buluşmaları sürdüreceğini dile getiren Şentop, önceliğin öğretmenlerin ve öğrencilerin sağlıklı bir biçimde bu günleri geçirebilmesini sağlamak olduğunun altını çizdi.

Bu kutlu yolda devlet olarak her daim öğretmenlerin yanında olmayı sürdüreceklerini kaydeden Şentop, “İlim ve irfan kadromuzun güçlenmesi için bütün imkan ve kaynaklarımızla daima yanınızdayız. Sizin rehberliğinizde geleceğe emniyet ve güvenle ilerleyeceğiz. Hürmet ve muhabbetle öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum.” diye konuştu. Haber Merkezi