DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.974,26 0.46
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Yurdakul asker düğününe katıldı

Son Güncelleme :

26 Ekim 2017 - 12:08

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Kapalı Düğün Salonunda vatani görevlerine uğurlanacak olan askerler için yapılan asker düğününe katılarak kutsal göreve gideceklere hayırlı teskereler diledi.

Asker Düğününe; Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hülya Ertan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, asker aileleri, yakınları ve arkadaşları katıldı.

Düğünde konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Değerli hemşerilerim öncelikle ben hepinize iyi akşamlar diliyorum. Genç kardeşlerimizi vatani görevlerini yapmak üzere Malkara’dan uğurluyoruz. Umuyorum ki en kısa zamanda sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde vatani görevlerini yapıp ailelerinin yanlarına geri dönecekler. Vatan borcunu kendilerine yakışan bir şekilde yerine getirecekler. Allah yollarını açık etsin. Görevlerinde başarılar diliyorum. Görevlerini en iyi şekilde yapacaklarından şüphemiz yok. Şimdiden ailelerine ve sevdiklerine Allah kavuştursun.” diyerek kutsal göreve gideceklere hayırlı teskereler diledi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un konuşmasının ardından askerler ve düğüne katılan misafirler gece boyunca gönüllerince eğlendi. Habertrak/Ferhat Akgün