DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.581,07 3.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

CUMHURİYET SEVGİSİ SOKAKLARA SIĞMADI

  1. YIL COŞKUSU

 

7’DEN 70’E YOĞUN KATILIM

GÖSTERİLER NEFES KESTİ

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde Orduevi önünde kutlama programı düzenlendi. Törende; okulların ve askeri birliklerin geçişi vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı. Jandarma komando ekiplerinin ve motosikletli polis ekiplerinin geçişleri büyük bir ilgiyle izlendi.

Kutlama töreninde ilk olarak Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Garnizon Komutanı Tuğg. Ahmet Uğurlu, askeri araç üzerinde halkı selamlayarak bayramlarını kutladı.

Tekirdağlıların, genciyle yaşlısıyla, 7’den 70’e yoğun katılım gösterdiği tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Törende daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü münasebetiyle yayınladığı mesajı okundu.  Daha sonra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından okulların geçişleri ve halk oyunları gösterileri sahnelendi.

ASKERİ BİRLİKLER AYAKTA ALKIŞLANDI

Jandarma K9 köpeğinin gösterisi vatandaşların büyük ilgisini çekti. Jandarma komandoların gösterileri nefes keserken programda ayrıca, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli polis ekipleri motorları ile muhteşem bir gösteri sergilediler.  Sonrasında ise askeri birliklerin ve araçların geçit töreni ayakta alkışlandı.

Törene; Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Garnizon Komutanı Tuğg. Ahmet Uğurlu, Tekirdağ Milletvekilleri Selcan Taşçı Hamşioğlu, Mestan Özcan, İlhami Özcan Aygun, Cem Avşar, il ve ilçe protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Habertrak/Serhat Yeşilipek

 

 

YIL COŞKUSU   7’DEN 70’E YOĞUN KATILIM GÖSTERİLER NEFES KESTİ   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde Orduevi önünde kutlama programı düzenlendi. Törende; okulların ve askeri birliklerin geçişi vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı. Jandarma komando ekiplerinin ve motosikletli polis ekiplerinin geçişleri büyük bir ilgiyle izlendi. Kutlama töreninde […]

30 Ekim 2023 - 16:14